***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Şubat 2010 Salı

EMİTT için hazırlıklar son aşamada…

11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan EMİTT (Doğu Akdeniz Turizm Fuarı) ‘te açılacak olan Keşan Standı ile ilgili dün (08.02.2010) bir basın toplantısı düzenlendi.
Saat 12.00’de Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan toplantıya Keşan Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu üyeleri Mustafa İşçimen, Enver Yüksekdağ, Cüneyt Yüksekdağ, Murat Arıkan, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir katıldılar.
Toplantıda ilk olarak konuşan Keşan Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar, 2 Şubat 2010 Salı günü Mustafa İşçimen ve Erdoğan Demir ile birlikte İstanbul’a giderek standı hazırlayacak firmada görsellerle ilgili yaklaşık 3.5 saat süre ile çalıştıklarını ve standa konulacak görsellerin Keşan, İpsala ve Enez’i içine alan bir standın hazırlandığını belirterek “EMİTT Fuarı için en büyük katkıyı yine Keşan Belediyemiz sağladı. Bunun yanı sıra Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, Enez Belediyesi, Saros Körfezi Turizm Hotelciler ve Yatırımcılar Derneği ve bir çok iş adamımız ile kuruluştan bu konuda destek aldık. İpsala Belediyesi’nden herhangi bir maddi destek almamamıza rağmen İpsala’ya da bütünlüğü bozmamak adına standımızda yer verdik. Bu konuda katkısı olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Kalfalar’dan sonra söz alan Turizm Çalışma Grubu Başkanı Mustafa İşçimen’de, 11 Şubat 2010 Perşembe günü başlayacak olan fuar için 10 Şubat 2010 Çarşamba günü İstanbul’a gideceklerini belirterek , “Burada standımızı düzenleyip Perşembe günü fuarın açılışına hazır hale getireceğiz. Fuar 11 Şubat 2010 Perşembe günü saat 10.00’de Kültür ve Turizm bakanı Ertuğrul Günay tarafından açılacak. Fuarın ilk günü Keşanlı sanatçı arkadaşımız Serkan Çağrı 12.30-13.00 saatleri arasında il ve ilçeler için hazırlanan gösteri sahnesinde konser verecek. Ayrıca 13 Şubat 2010 Cumartesi günü de 12.30-13.30 saatleri arasında Keşan Belediyesi 35 Yaş Üstü Bayan Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sunacaklar. Standımızda ayrıca Enez’den evli olan bir arkadaşımızın minyatür olarak hazırlayacağı 1x4 boyutunda Trakya Köyü’nü canlandıran bir mizanseni de standımızda sunacağız. Bu çalışmanın da büyük ilgi çekeceğini tahmin ediyoruz. Standımızda ayrıca Keşan ve Enez’le ilgili broşürleri dağıtacağız, görüntüler yayınlanacak. Enezle ilgili olarak da standımıza kuracağımız akvaryumda yılan balıkları sergilenecek” şeklinde konuştu.
Toplantıda ayrıca hazırlanan standla ilgili görüntülerde sunumla basın mensuplarına gösterildi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...