***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Şubat 2010 Salı

CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ TANSEL BARIŞ: “AK PARTİ DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMAKTADIR”

MECLİSTEKİ KAVGADAN UTANÇ DUYDUK”
HABER VE FOTO: Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, AK Parti’nin kendi çıkarları doğrultusunda duygu sömürüsü yaptığını söyledi.
CHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatın haftalık olağan toplantısına katılan milletvekili Barış; GATA’ya Başbakan Erdoğan’ın eşinin alınmamasının bir sömürü aracı olarak kullanıldığını söyledi.
Barış, “Ülkemizi yönetenler kendi çıkarları doğrultusunda duygu sömürüsü yapıyor. İnsanların duygularını sömürmek için her türlü argümanı kullanıyorlar. Ne yazık ki geçtiğimiz seçimlerde, vatandaşlarımız bunlara inandı. Çünkü biz, duygusal bir milletiz. Açıkça söylüyorum: kamusal alanda hizmet vermek için türban yasağı vardır; hizmet almak için yoktur. Bunlar, seçimlere yönelik sömürülerdir” dedi.
Meclis’te geçen gün yaşanan kavgayı da değerlendiren Barış, “Duygu sömürüsü yapan AK Parti, gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Başbakan Erdoğan konuşma yaparken, Ak Partili milletvekillerinin üzerimize yürüdüğünü herkes gördü. Biz de utanç içinde olanları izledik. Yananlardan utanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Barış’ın konuşmasının ardından söz alan CHP ilçe teşkilatı üyesi Vehbi Dinçer de partiden yaşanan kopmalardan rahatsızlık duyduğunu dile getirerek: “Bir oy, bir oydur. Küskünleri barıştırmanın, tekrar partiye katman yollarını aramalıyız. Sarıgül ve Hikmet Çetin arkadaşlarımız partimizden ayrılmıştır. Ben rica ediyorum buradan, kırgınlarla ilgili çalışmalar yapılsın” dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...