***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Ocak 2010 Salı

Yeniçiftlik`de Silahlı Bıçaklı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

Tekirdağ ilinin Marmara Ereğlisi`ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'nde iki birahanecinin kavgası kanlı bitti. Kalbinden bıçaklanan bir kişi öldü, bacaklarına kurşun isabet eden garson ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, olay gece yarısı saatlerinde Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik beldesinde meydana geldi. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir birahanenin işletmeci olan E.G., garsonlar F.G. ve F.H., müşteri olarak bir başka birahaneye gitti. Kısa bir süre sonra birahanenin garsonu O.Ç. ile müşteri olarak giren 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu F.G. belindeki tabanca ile rastgele ateş etti. Silahı tutukluk yapan F.G. bu sırada garson O.Ç. tarafından kalbinden bıçaklandı. Tutukluk yapan silahı alan E.G., rastgele ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Kalbinden bıçaklanan F.G. kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Rastgele açılan ateş sonucu yaralanan garson O.Ç. ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. O.Ç'nin bacaklarına isabet eden kurşunlar nedeniyle hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Olayın ardından E.G. silahı ile birlikte kaçarken garson F.H., jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...