***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Aralık 2009 Cuma

SOYLU FM’DEN, BELEDİYE BAŞKANI ABANOZ’A ZİYARET…

Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde, yerel yayın yapan Soylu FM Radyosu sahibi Kadir Tolga Soylu, Yerel Seçimlerde Evrensekiz Beldesi’nde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkanı seçilen Halil Abanoz’u makamında ziyaret ederek, tebrik etti.
Soylu FM Radyosu sahibi Kadir Tolga Soylu’yu makamında kabul eden Belediye Başkanı Halil Abanoz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Abanoz, Yerel radyoların günümüzde önemi oldukça arttığını belirterek, şunları kaydetti; ““Trakya’da tarafsız, etkili ve düzeyli yayınlarıyla gündemde olan Yerel Radyoların artık İlçeleri’nde de söz sahibi olma konumuna gelmiştir.”
Radyosunun Evrensekiz Beldesinde çok net olarak dinlendiğini ifade eden Kadir Tolga Soylu ise konuşmasında, “Bölgede yerel radyo olarak yayın yapan Soylu FM, Babaeski İlçesinde hedeflediği geniş bir dinleyici kitlesine yayılmayı başardı. Soylu FM, ayni zamanda gün içindeki yayın akışlarını zenginleştirip, geliştirmek için çeşitli Sosyal, Sportif, Magazin, Kültürel ve Sanatsal etkinliklere yer vermeye başlaması dinleyici kalitesini de artırdı.” dedi.
Babaeski İlçesi üzerinden 94.1 frekansında yayın yapan Soylu FM radyosunun ayni zamanda internet ortamında http://www.soylufm.com/.tr’ den dinlenildiği belirtildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...