***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Aralık 2009 Cuma

KIRKLARELİNDEN KISA KISA

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK
Kırklareli'nde bir kamyonun fenni muayenesinin sahte olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre, R.G, kendisine ait 34 UA 622 plakalı kamyonun tescil işlemleri yapmak için geldiği Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde evrakların sahte olduğu belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
MOPET HIRSIZLIĞI
Kırklareli'nde mopet çalındı. Alınan bilgiye göre, Doğu Mahallesi Balkan Caddesinde S.Y'ye ait park halindeki 39 EU 719 plakalı mopet kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerce çalındı. S.Y, polis merkezine yaptığı başvuruda, çalınan mopetinin bulunmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
EVDEN ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI
Kırklareli'nde, evden ziynet eşyaları çalındı. Edinilen bilgiye göre, Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarında G.C'ye ait eve giren kişi ya da kişilerce yatak odasında saklı bulunan 3 adet çeyrek altın, 3 adet altın kolye, 1 adet erkek alyans yüzüğü, 2 adet altın nazar boncuğu çalındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
KAYIP KIZINI ARIYOR
Kırklareli'nde evden ayrılan genç kız, bir daha evine dönmedi. Edinilen bilgilere göre, Karacaibrahim Mahallesi Nüzhet Somay Caddesindeki evinden ayrılan G.A (16) bir daha evine gelmedi. G.A'nın babası H.A, hayatından endişe duyduğu, kızının bulunması için Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezine başvurdu.
EVDEN ÇOK SAYIDA ZİYNET EŞYASI ÇALINDI
Kırklareli'nde bir evden çok sayıda ziynet eşyası çalındı. Edinilen bilgiye göre, Karacaibrahim Mahallesi Sancaktar Caddesinde Ş.G'ye ait eve giren kişi ya da kişilerce, 61 adet çeyrek altın, 1 adet altın bilezik, 1 adet altın bayan yüzüğü, 1 çift altın küpe ile 1 adet altın kolye çalındı.
GİYİM MAĞAZASINDAN PANTOLON VE TİŞÖRT ÇALAN BİR KİŞİ YAKALANDI Kırklareli'nde bir giyim mağazasından pantolon ile tişört çalan kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Karakaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan giyim mağazasından kot pantolon ile tişörtü montunun içine sokarak kaçmaya çalışan Ş.I (18) iş yeri sahibi C.U. tarafından yakalandı. Zanlı daha sonra olay yerine çağrılan polise teslim edildi. Olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor. HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN KİŞİNİN ÜZERİNDEN HİNT KENEVİRİ BİTKİSİ ÇIKTI Babaeski ilçesinde hırsızlık suçundan aranan kişinin üzerinde, Hint Keneviri bitkisi çıktı. Babaeski Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gazi Kemal Mahallesi Fırın Sokakta yaptığı kontrollerde, hırsızlık suçundan aranan M.K'yi (24) yakaladı. M.K'nin üst aramasında ise 10 gram ağırlığında Hint Keneviri bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MOTOSİKLETTEN DÜŞEN KİŞİ YARALANDI
Lüleburgaz ilçesinde motosikletten düşen 1 kişi yaralandı. Özerler Mahallesi Fatih Caddesinde Ç.T, plakasız motosikletten dengesini kaybederek yere düştü. Yaralan Ç.T, ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.
KAYIP EŞİNİ ARIYOR
Lüleburgaz ilçesinde bir kişi kayıp eşini arıyor. Yılmaz Mahallesi İsmail Hakkı Yücel Sokakta E.K (39), 13 yıldır evli olduğu eşi S.K'nın evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmediğini ve bulunması için polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
LÜLEBURGAZ'DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kurtuluş Mahallesi General Ferhat Akat Caddesinde M.K yönetimindeki 39 SA 677 plakalı otomobil, yol kenarında yürüyen O.Ş.(10) ile N.İ.Ş'e (34) çarptı. Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılan O.Ş ve N.İ.Ş, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiler.

KAÇAKLAR YANGIN ÇIKARDI
Kırklareli'ndeki Gaziosmanpaşa Yabancı Kabul ve Barındırma Merkezinde iki grup arasında kavga çıktı. Yurt dışına kaçmak isterlerken yakalandıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Kırklareli Gaziosmanpaşa Yabancı Kabul ve Barındırma Merkezi'ne konulan kaçaklar arasındaki iki grup belirlenemeyen nedenle kavga etti.. Yaklaşık 30 kişinin karıştığı kavgaya, bölgeye sevk edilen Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri müdahalede bulundu. Kavga güçlükle önlenirken kaçakların barındığı bir blokta çıkan yangın polisler tarafından yangın tüpleri ile söndürüldü. Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, yaptığı açıklamada farklı uyruklu insanların bulunduğu barınma merkezinde zaman zaman ufak tartışma ve kavgaların yaşandığını belirtti. Bu tür tartışma ve kavgaya karışanları farklı koğuşlara yerleştirdiklerini söyleyen Canbazoğlu, kavgada her hangi bir kişinin yaralanmadığını kaydetti. Canbazoğlu, yaklaşık 100 yabancı uyruklu kişinin kaldığı barınma merkezinde çıkan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.
Kaynak : http://www.trakyanethaber.com/

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...