***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Aralık 2009 Cuma

2 Keşanlı Kan Bağışçısına madalyaları verildi…


Kızılay Kan Merkezi İstasyonu ile Keşan Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen Kan bağışı Kampanyası çerçevesinde, daha önce Kızılay’a uzun zamandan beri kan bağışında bulunan iki Keşanlı vatandaşa madalyaları Keşan Belediyesi’nde düzenlenen törenle madalyaları verildi.
Saat 14.00’te başlayan törene Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Edirne Kızılay Kan merkezi İstasyonu’ndan Dr. Güler Ateş ile kan bağışçıları Nuri Yıldız ve Cemal Toker katıldılar.
Burada konuşan Dr. Güler Ateş, kan vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek “Kan bağışı gerçekleştirdiğimiz Edirne ilçeleri içinde en büyük desteği Keşan’da görüyoruz. Bunda da en büyük pay sahibi Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’dır. Kendisinden ne zaman kan bağışı kampanyası konusunda destek istesek bizlere gerekli desteği sağlıyor.
Bu nedenle biz kendisine her zaman teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca Keşanlı vatandaşlarda her kampanyamıza büyük ilgi ve alaka gösteriyorlar. Son kampanyamıza katılan tüm Keşanlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu arada Keşanlı iki hemşehrinizden Nuri Yıldız 25 kez kan bağışı kampanyasına katılarak gümüş madalya ve Cemal Toker’de 10 kez kan bağışı kampanyasına katılarak bronz madalya alma hakkı kazandılar. Bu madalyaları biz de bize her zaman büyük katkısı olan Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan’ın vermesini istedik. Bu nedenle bu toplantıyı da burada gerçekleştiriyoruz” dedi.
Özcan’da, kendisinin belediye başkanı olmasının yanı sıra bir hekim olduğunu hatırlatarak “Ben bu kan bağışının önemini en iyi bilen insanlardan biriyim. Bir bakarsınız gece yarısı bir ameliyat yapıyorsunuz kana ihtiyaç var. Bakıyorum hemen sevgili vatandaşlarımız gecenin bir yarısı demenden yataklarından kalkıp ihtiyacı olan insanlara kan vermeye geliyorlar. Bu verilen kanla o insanın hayatı kurtuluyor. Ben kan bağışı kampanyasına katılan tüm duyarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca uzun zamandan bu yana kan vererek bir çok hayatın kurtulmasına katkıda bulunan iki hemşehrimizi de kutluyorum” dedi.
Özcan, daha sonra, Nuri Yıldız’a gümüş madalyası ile teşekkür belgesini ve Cemal Toker’e de bronz madalyası ile teşekkür belgesini takdim etti.
Yıldız ve Toker, bundan böyle de kan bağışı yapmaya devam edeceklerini belirttiler.
HABER VE FOTO.GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...