***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Kasım 2009 Salı

TEKİRDAĞ İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKAN VE BAŞKANYARDIMCILARI SEÇİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 28.08.2008 tarih 03/84 sayılı kararı ile oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu ile eşgüdüm halinde çalışmak üzere tüm illerde oda ve borsalarımızın desteği ile “Genç Girişimciler Kurulları” oluşturulmuştur.
TOBB ve Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde kurulan Genç Girişimciler Kurulu; Tüzel bir kişilik kazanılmasını sağlamak amacıyla kurulan Genç Girişimcilere ve girişimci adaylarına yerel düzeyde rehberlik eden önemli bir merkezdir. İl Genç Girişimciler Kurulu; genç girişimciliği konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur. Kurul aynı zamanda genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur.
TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Çalışma esasları çerçevesinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcılarının seçildiği toplantı 30.10.2009 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.
Tekirdağ TSO, Çorlu TSO, Çerkezköy TSO, Hayrabolu TSO, Malkara TSO , Çorlu TB, Tekirdağ TB, Hayrabolu TB, Malkara TB, Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinin oy birliği ile yapılan seçim sonunda; Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Maksut KÜÇÜKDİŞLİ (Çorlu TSO); Başkan Yardımcıları; Hülya PERİN (Çorlu TSO) ve Emrah KILAVUZ (Çorlu TB) seçildiler.
Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri; bölgedeki genç girişimcilik potansiyelinin nitelik ve nicelik bakımından geliştirme fırsatı yaratılması hakkında görüş alışverişinde bulundular.
HABER VE FOTO.FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...