***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Kasım 2009 Salı

Çorlu Pazarcılar Odasından Megafonlu Hırsızlık Uyarısı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hareketlenen semt pazarlarında hırsızlara bayram yaptırmak istemeyen Tekirdağ iline bağlı Çorlu Pazarcılar Odası, vatandaşları yaşanabilecek hırsızlıklar konusunda uyarıyor.
Odanın görevlilerinden biri megafonla ‘hırsız’ anonsu yaparken diğer görevlileri, yakaladıkları şüpheli şahısları polis ekiplerine teslim ediyor.
Çorlu`da kurulan semt pazarında hırsızlık olaylarına karşı tedbir alan görevliler yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alışveriş yoğunluğuna kendilerini kaptıran vatandaşları megafonla uyararak hırsızlık olayları konusuna dikkat çekiyorlar. Elindeki megafonla vatandaşları uyaran pazar görevlisi “hırsız var” diyerek vatandaşları uyarıyor. Hareketlenen Pazar piyasasında hırsızlık olayı yaşanmaması için bir dizi tedbir alan Çorlu Pazarcılar Odası Çorlu`nun değişik semtlerinde kurulan pazarlarda yaklaşan bayram nedeniyle de hırsızlık olaylarının artması sonucu vatandaşların mağdur olmaması için çaba harcıyor. 3 görevliden biri pazar içerisinde dolaşarak alışverişe çıkan vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyarıyor. Elindeki megafonla ‘hırsız var’, ‘ceplerinize dikkat edin’, telefonlarınıza, cüzdanlarınıza, çantalarınıza sahip çıkın’ diyen pazarcılar odası görevlisi alarm ile de vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir, oda görevlilerinin vatandaşları megafonla uyardıklarını ifade ederek; “Çorlu`da kurulan pazarlarda polislerimizle işbirliği içerisindeyiz ve hırsızlıkların önüne geçmek için çalışıyoruz. Oda görevlilerimiz bir yandan vatandaşları uyarıyor diğer yandan da esnafın da bildirdiği şüpheli şahısları polis ekiplerine teslim ediyor. Amacımız yaklaşan bayram öncesinde hareketlenen pazarlarda vatandaşların güven ve huzur içinde alışveriş yapması” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...