***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Ekim 2009 Salı

Ekim ayı Belediye Meclisi toplantısında AK Parti grubundan 4 belediye meclis üyesi tarafından 3 yazılı önerge

Ekim ayı Çorlu Belediye Meclisi toplantısında AK PartiÇorlu ilçe Belediye meclis üyeleri grubundan 4 belediye meclis üyesi tarafından 3 yazılı önerge sunmuştur.
Meclis Başkanlığınca önergeleri, Belediye Meclisinde oylanmış ancak kabul görmediğinden gündeme alınmamıştır.
AK Partili Belediye Meclis Üyesi Taner Erdim tarafından verilen önerge “Stratejik Plan ve Performans Programı”nın değerlendirilmesi hakkındadır.
Toplantı gündeminin 5. maddesi olan 2010-2014 Yılları Stratejik Planının görüşülmesi ile 6. maddede yer alan 2010 Mali Yılı Performans Programının maddeler veya ana başlıklar altında görüşülmesi talep edilmiştir. Oylamanın da bu yöntemle yapılması önerilmiştir. Ancak bu önerge meclisçe kabul görmemiştir. Bunun üzerine AK Parti grubu Stratejik Plan ve Performans Planında yer alan misyon, vizyon, amaç ve hedeflerin birbirileri ile bağlantıları ve kavramsal tutarlılığı olmadığı gerekçesi ile hazırlanan planları yetersiz bulmuş ve oyunu ret yönünde kullanmıştır.
Diğer önerge Belediye Meclis Üyeleri Handan Var ve Sema Nur Özay’ın, “Çorlu’da Kadın ve Çocuk Koruma Evleri” hakkındaki belediyenin çalışmalarıyla ilgili ortak soru önergesidir.
Belediye Meclis üyesi Mustafa Eryılmaz da “TOKİ’nin Çorlu’daki Kentsel Dönüşüm Projesi”ni verdiği soru önergesi ile belediye meclisinin gündemine taşımak istemiştir. 2007 yılında TOKİ ve Çorlu Belediyesi arasında imzalan protokole göre başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmaların hangi aşamada olduğunu sormuştur.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...