***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Eylül 2009 Cuma

Diksiyon Eğitim Semineri yeni dönem kayıtları başladı

Türkçe’yi Türkçe konuşmak isteyenler için Diksiyon Eğitimi için kayıtlar başladı. Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından eğitim ve kültür etkinlikleri kapsamında halka yönelik ücretsiz olarak düzenlenen “Diksiyon Eğitim Semineri” yeni dönem kayıtları başlamıştır.
Ortak iletişim ve yaşam dilimiz olan Türkçe’nin; doğru güzel ve etkileyici konuşulmasını, bu sayede kişilerin iş, sosyal ve özel yaşamlarında sağlıklı iletişimler kurabilmelerini sağlamayı hedefleyen ve bu yıl 16.sı düzenlenerek üç ay süreyle devam edecek olan seminerin sonunda, başarılı olan katılımcılara belgeleri verilecek.
Güzel konuşmanın bir sanat olduğunu belirten Başkan Hamdi Sedefçi “Günümüzde güzel konuşma sanatının özellikle kariyer sahibi olabilmek için gün geçtikçe artan bir önemi bulunmaktadır. Konuşma sanatını beceren kişilerin gerek iş gerekse özel hayatlarında daha fazla üstünlük sahibi olabildiğini, bir şey gerçekleştirme güçlerinin ve sosyal ilişkilerde kendilerine olan güvenlerinin daha fazla olduğunu ortaya koymaktadır. Konuşma sanatı, kişilerin karar verme güçlerini geliştirerek onlara çok yönlülük ve takım çalışması gerçekleştirme yeteneği kazandırmaktadır. Ayrıca, bu konuda alınan eğitim ile kişiler, çekingenliklerini üstlerinden atarak hitabet güçlerini geliştirmeyi, ses tonunu etkili kullanmayı, jest ve mimikleri yerli yerinde kullanmayı ve etkili konuşma tekniklerini de öğrenmektedirler” dedi.
Edirne Belediyesi Diksiyon Eğitmeni Sabahattin Bostancıoğlu tarafından verilecek olan Diksiyon Eğitim Semineri’ne katılarak “söz söyleme sanatının incelikleri”ni öğrenmek isteyenlerin, 02 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen başvurmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...