***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Eylül 2009 Cuma

ÇORLUDA ZABITA HAFTASI KUTLANDI



1826 yılında Yeniçeri Ocağı´nın kapatılmasıyla oluşturulan Zabıta Teşkilatı bu yıl 180. kuruluş yılını kutluyor.
4–8 Eylül Zabıta Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorlu’da da kutlandı. Zabıta Müdürlüğü personeli kutlama etkinlikleri kapsamında Çorlu Kaymakamı Ali Dursun’u Hükümet Konağı’ndaki makamında ziyaret etti. Zabıta Haftası’yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dursun, “Zabıta haftası kutlamaları bu mesleğe mensup olanları onurlandırdığı gibi zabıtanın çalışmalarının gündeme gelmesini sağlar. Yapılan çalışma ve hizmetlerin halk duyurulması bunları yapmak kadar önemlidir. Zabıta Müdürlüğü’nün halk nezdinde müspet imajı olduğu takdirde zabıtalar da çalışmalarını daha iyi şekilde sürdürebileceklerdir. Zabıta Müdürlüğü’nün güvenirliği ve yaptırım gücü artacaktır. Bu vesileyle Zabıta Haftanızı kutluyorum.”dedi.
Zabıta Müdürlüğü personeli, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ile bir süre sohbet ettikten sonra Çorlu Belediyesi Hizmet Binası’na giderek Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti. Zabıta Müdür V. Birol Uçar özel olarak hazırlatılan çiçeği Baysan’a takdim etti. Zabıta Müdürlüğü personelinin Zabıta Haftasını kutlayan Baysan, gelecek yıl daha kapsamlı etkinlikler düzenlenmesi temennisinde bulundu.
Daha sonra Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Zabıta Müdürlüğü Personelinin tam kadro katıldığı törende Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve yerel basın temsilcileri de hazır bulundu. Atatürk Heykeli’nin önüne çelen konulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Zabıta Müdür V. Birol Uçar’ın günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasının ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi. Törenin sonunda zabıta memurları Atatürk Meydanı’nda bulunan Çorlululara karanfil dağıttı.



HABER :RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...