***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Eylül 2009 Cuma

Özcan''dan 2 mahalle muhtarına yardım



Edirne iline bağlı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Büyük Cami Mahalle Muhtarı İlhami Coşkun ve Yukarı Zaferiye Mahalle Muhtarı Nedim İşlek''e bilgisayar ve yazıcı hediye etti. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, mahalle muhtarlıklarına yardımlarını sürdürüyor.
Özcan geçtiğimiz günlerde Büyük ve Yeni Cami Mahalle Muhtarı İlhami Coşkun ve Yukarı Zaferiye Mahalle Muhtarı Nedim İşlek'e bilgisayar ve yazıcı hediye etti.
Encümen Üyesi Ercan Ersoylu ile birlikte muhtarlık binalarını ziyare eden Özcan, bilgisayar ve yazıcıları muhtarlara teslim etti.
Özcan, Keşan'daki mahalle muhtarlarına her türlü yardımı yapmaya çalıştıklarını belirterek "Muhtarlıklarımızın vatandaşımızın işlerini daha süratli bir şekilde gerçekleştirmesi için gerekli olan donanım konusunda kendilerine yardım ediyoruz" dedi.
Coşkun ve İşlek'de bilgisyara ve yazıcılar için Özcan'a teşekkür ederek, "Sayın belediye başkanımızın muhtarlıklarımıza yaptığı yardımlar çok önemlidir. Kendisine bu nedenle teşekkürü borç biliyoruz" şeklinde konuştular.
HABER VE FOTO:KEŞAN BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...