***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Eylül 2009 Cuma

EVİNİ YENİLE TÜRKİYE KAMPANYASI

Yapı malzemeleri sektörü, Halk Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile güçlerini bir araya getirerek, “Evini Yenile Türkiye” kampanyası düzenledi.
Kampanya kapsamında, 100 bin tüketiciye, Halkbank tarafından yüzde 0,33'ten başlayan faiz oranları ile kredi verilmesi ve yapı sektörüne 1 milyar liranın üzerinde iş hacmi yaratılması hedefleniyor. Yapı malzemeleri sektörünün tüm dernekleri, önde gelen 83 firma ve 13 binden fazla bayinin katıldığı “Evini Yenile Türkiye” kampanyasıyla, tüketicilerin ev yenileme ihtiyaçları için “cazip” imkanlar yaratılması hedefleniyor.
Halkbank, kampanya kapsamında 12 ay vadede yüzde 0,33, 13-24 ay vadede yüzde 0,80 ve 25-36 ay vadede yüzde 0,95 faiz oranları ile tüketicilere ev yenilemede kullanacakları 2 bin liranın üzerindeki yapı malzemeleri, işçilik harcamaları için finansmanı, 2 ay geri ödemesiz olarak sağlıyor.
Ekonomi’nin Çarkları Yeniden Dönecek
Konu hakkında bir açıklama yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ ‘ Ekonomideki talep durması ciddi boyutlarda yaşanmaktadır. Bunun önüne geçebilmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Halk Bankası ve Yapı Sektörü Liderleri'nin başlattığı "Evini Yenile Türkiye" Kampanyası kapsamında; Ekonomik krizin etkilerinden çıkılabilmesi için ülke ekonomisinin ve taleplerin yeniden canlandırılması, kısacası ekonomik çarkın yeniden dönmeye başlaması, ülkemizdeki iç talebi artırılmasında, yaşanan kriz psikolojisinin azaltılmasında, yeni istihdam olanaklarının sağlanmasında , yapı malzemeleri sektöründe talebin canlandırılmasında ve iş hacminin genişlemesinde ülkemiz için olumlu gelişmeler sağlayacaktır’ dedi.
HABER :RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...