***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Veteriner Hekimleri Odası’ndan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ziyaret…


Veteriner Hekimleri Odası Trakya Bölge Başkanı Dr.Erdal İlgü ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Karaman, dün (24.08.2009) Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Saat 10.30 sıralarında gerçekleşen ziyarette konuşan, İlgü Türkiye’de 11 milyona yakın büyükbaş hayvan bulunduğunu belirterek “Türkiye en fazla büyük baş hayvan bulunan ülke olmasına rağmen yeterli verimliliği alan ülkeler sıralamasında ise son sıralarda. Verimliliği arttırmamız konusunda gerekli çalışmaları yapmamız gerekiyor. Biz de oda olarak suni tohumlama konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımıza destek veren Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a teşekkür ediyoruz. Keşanlılar böyle bir başkana sahip oldukları için kendilerini şanslı saymalılar”dedi.
Karaman da Keşan’daki mezbahanın son derece modern bir mezbaha olduğunu belirterek “Keşanlılar şunu bilsinler. Keşan mezbahasında kesilen ürünleri gönül rahatlığı içersinde tüketebilirler. Gerçekten Keşan Belediyesi ile Keşan Ticaret Borsası’nın mezbaha işletmesi konusundaki titiz çalışmasına teşekkür ediyoruz. Keşan Mezbahası 1.sınıf bir mezbaha. 1.sınıf bir mezbaha olabilmenin en önemli şartı da arıtma tesisidir. Keşan belediyesi Mezbahası da çevreye zarar vermeden çalışan bir tesistir. Bu nedenle bir kez daha bu tesis ve bizlere destek nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Özcan’da kendilerini ziyarete gelen Veteriner Hekimleri Odası Trakya Bölge Başkanı Erdal İlgü ve Yönetim Kurulu Veteriner Hekim Olcay Karaman’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...