***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Ağustos 2009 Pazartesi

DEFACTO’NUN BLUZLARI İLE EN ŞIK SİZ OLUN!

Defacto Bluzları Sizleri Bekliyor…
Akdeniz esintilerini Türk giyim tarzına taşıyan Defacto’nun piti kareliden, ekoseliye kadar birbirinden değişik stil ve renk seçeneklerinden oluşan bluzları fark yaratıyor.
Defacto’nun Akdeniz ikliminden esinlenerek hazırladığı yeni sezon koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı ve renkli tasarımlardan oluşan bluzlar ile günleriniz daha da şıklaşacak. Sezona damgasını vuran bluzlar, şık bir görünüm yakalamanız, farklı ve iddialı görünmeniz için Defacto mağazalarında sizleri bekliyor.
Kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenlerin tercihi olan Defacto’nun kendini sürekli yenileyen koleksiyonunu ve özgün çizgisini http://www.defacto.com.tr/ adresinden takip edebilirsiniz.
DeFacto hakkında
35 yıllık hazır giyim üretim deneyimi ile Türkiye Tekstil sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ozon Grup’un Akdeniz esintilerini Türk giyim tarzına taşıyan genç markası DeFacto, 2003 yılında kuruldu. DeFacto, gelişmiş bilgi teknolojileri altyapısı, merchandising ve visual merchandising sistemleri, mağazacılık operasyonu ve yönetim alanlarında deneyimli ekibi ile sahip olduğu modern mağazacılık vizyonunu hayata geçiriyor.
Marka kimliğine uyumlu olarak sadelik ve ferahlık temalarına uygun olarak dekore edilen, ‘Konsept mağazalar’, ‘Çok katlı mağaza’lar, ‘Corner Shop’lar ve diğer seçkin butik mağazalardan oluşan satış noktaları sayesinde DeFacto, fiyatları ile olduğu kadar yaygınlığı ile de ‘rahat ulaşılabilir’ bir markadır. Türkiye genelinde 54 DeFacto shop mağazası ve 370 adet seçkin corner bayi ile hizmet veren DeFacto, yurtdışındaki 5 shop mağazası ve 63 corner bayisi ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...