***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Patlayan su boruları S.O.S veriyor


Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da patlayan su boruları halkı canından bezdiriyor. Hıdırağa Mahallesi M.Kadirağa sokakta 15 günden beri su sızdıran patlak boru mahalle halkının tepkisini çekiyor. Yaklaşık 15 günden bu yana patlak boru nedeniyle tonlarca suyun yollara aktığını söyleyen mahalle halkı akan su nedeniyle yollar çamur deryasına döndü dediler.
“Çorlu’nun en eskilerinin doğduğu büyüdüğü ve hala yaşamını sürdürdüğü yer olarak bilinen Karadağ mahallesi namını eski yiğit delikanlı gençleriyle duyurmuştur” diyen Karadağ mahalle sakinleri şimdilerde bakımsız kalan mahallerinden dolayı üzgün olduklarını belirttiler. Eskiden çiçekler bahçelerle süslü olan mahallelerinde kirden, çöpten ve çamurdan geçilmediğini belirten mahalleli ve esnaf, kış aylarında ise çukurlu sokaklarda yürümek bizler için daha ayrı bir zorluk dediler.
Son olarak mahallelerinde patlayan su borusuna Çorlu Belediyesinden tamir yapılmasını isteyen mahalleli, başkanımızın bu konuyu duyarlılıkla ele alacağına inanıyoruz dediler.
Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...