***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Ağustos 2009 Pazar

Mehtap öğretmen bayramdan sonra evlenecekti


15 Ağustos'ta 8 yıldır birlikte olduğu gençle nişanlanan Mehtap öğretmen, görev yeri Çorlu'ya dönüşünde anne ve babasıyla birlikte geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde cumartesi günü kullandığı otomobilin kamyonla çarpışması sonucu anne ve babasıyla birlikte hayatını kaybeden anaokulu öğretmeni Mehtap Bayar'ın, 15 Ağustos'ta nişanlandığı ve bayram sonrasında evlenmeyi planladığı ortaya çıktı. Arkadaşları, 24 yaşındaki Mehtap öğretmen için sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta grup oluşturup taziye mesajlarını gönderirken, talihsiz öğretmenin sitedeki son mesajı ise "Çorlu yolcusu kalmasın" oldu. Mehtap öğretmenden geriye nişan töreninde çekilmiş mutluluk fotoğrafları kaldı.
İki yıl önce üniversiteyi bitirince Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine atanan anaokulu öğretmeni Mehtap Bayar, geçtiğimiz yıl 125. Yıl İlköğretim Okulu'nda, bu yıl ise Çorlu İlköğretim Okulu'nda görev yaptı. Okulun tatile girmesiyle birlikte Mehtap öğretmen, İzmir'in Menemen ilçesinde oturan ailesinin yanına gitti. Mehtap Bayar, 8 yıldır birlikte olduğu İzmirli Tolga Olgun ile 15 Ağustos 2009'da İzmir'de gerçekleştirilen törenle nişanlandı. Bir süre önce girdiği KPSS'yi kazanan Tolga Olgun, nişanlısına yakın olmak için tercih ettiği Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na memur olarak atandı. Olgun bir hafta önce görevine başladı. Çift, bayramın ardından evlenmeyi ve Mehtap öğretmen için de Kırklareli'ne tayin istemeyi planlıyordu.
Mehtap Bayar, yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle kendi kullandığı 35 MFD 93 plakalı otomobille, annesi ve babasıyla birlikte Çorlu'ya dönmek üzere yola çıktı. Ancak Çorlu'ya 10 kilometre kala Çiftlikler mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden genç öğretmenin otomobili, karşı yönden gelen Fikri Kibar idaresindeki 59 SA 851 plakalı kamyona çarptı. Kazada Mehtap Bayar, annesi Figen (53) ve babası Bahri Bayar (58) hayatlarını kaybetti. Kısa süre içinde mutlu bir yuva kurmayı planladığı nişanlısının ölüm haberini alan Tolga Olgun, sinir krizleri geçirdi

KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...