***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Ağustos 2009 Pazartesi

MALKARA KAYMAKAMI YÜCE, BAYAN ÇİFTÇİLERİ TEŞEKKÜR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ



Kadın Çiftçiler Yarışıyor Türkiye Finalinde
Marmara Bölgesini Temsil Eden
Balabancıklı Çiftçiler İlçeye Döndü

Yarışmaya Türkiye genelinde bölgelerin birincisi olan “Tekirdağ, Mersin, Karaman, Manisa, Amasya, Erzurum, Muş, Kırşehir ve Ordu” illerini temsil eden kadın çiftçiler katıldı.
Oldukça çekişmeli geçen yarışmanın birinciliğini Kırşehir’li çiftçiler alırken, Marmara Bölgesini temsil eden Balabancıklı bayan çiftçiler dereceye giremedi.
Yarışmaya katılan tüm illerin yarışmacıları “Damızlık Koyun Hediye Çeki” ile “Kamp Tatili” kazandı.
Yarışmanın ardından ilçeye dönen kadın çiftçileri makamında kabul eden Malkara Kaymakamı Salih Yüce, Balabancık Beldesinden Kadriye Kiraz ve Yaşariye Mercan’ı “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirdi.
Kaymakam Yüce ödül töreninde yaptığı konuşmada; Türkiye genelindeki bilgi yarışmasında Marmara Bölgesini temsil etmeniz Malkara olarak bizleri gururlandırmış olup, göstermiş olduğunuz başarı tarafımdan memnuniyetle karşılanmıştır. Bu nedenle teşekkür eder, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
BALABANCIK TARIM DANIŞMANINA TAKDİRNAME
Öte yandan, görev alanına giren kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için gösterdiği gayret ve çabalar ile yarışmadaki başarılarından ötürü Balabancık Tarım Danışmanı Veteriner Hekim” Özlem Çelik” Kaymakam Salih Yüce tarafından Takdirname ile ödüllendirildi.

KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...