***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Ağustos 2009 Pazartesi

AK Parti Merkez İlçe kongreye gidiyor

Ak Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nın 4. kongresi, 8 Ağustos 2009 tarihinde Köprübaşı’ndaki Kral Düğün Salonu’nda düzenlenecek. Başkanlık seçiminin yapılacağı kongreye AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da katılacak.
Ak Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral yaptığı açıklamada, Merkez İlçe Kongresi’nin 8 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Köprübaşı mevkisindeki Kral Düğün Salonu’nda saat 13.00’da başlayacak kongreye AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Necip Taylan’ın da katılacağı aktaran
Meral, “4. kongremizde Merkez İlçe Başkanlığı için adayım. AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın yakaladığı birlik ve beraberlik duygusunun önümüzdeki kongre seçiminde de süreceğinden kuşkum yok. Partimiz, kongreden güçlenerek çıkacaktır.” şeklinde konuştu.
Ak Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral sözlerini şöyle sürdürdü: “Kongrenin ardından şekillenecek yeni yönetimimizle içimizdeki hizmet heyecanını, milletimize faydalı çalışmalar yürüterek göstermeye devam edeceğiz. Artık kucaklaşma zamanıdır, ortak akılla hareket ederek partimizin Tekirdağ’daki yükselişine yeni bir soluk getireceğiz.”
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...