***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Ağustos 2009 Pazartesi

ÇORLUDA ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR











12 Günde 4400 Ton Asfalt
Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçe Belediyesi Asfalt şantiyesi devreye girmesinden itibaren asfaltlama çalışmalarına tam hız devam ediliyor.
Çorlu belediyesinin asfalt şantiyesinde üretilen asfalt Çorlu’nun çeşitli yollarına serilmeye başlandı. İlk öncelikli olarak aciliyet arz eden yerlere yamama işlemi yapılmaktadır. Sağlık mahallesi ikinci, üçüncü ve dördüncü sokaklar da asfaltlama çalışması yapılmıştır.
12 günlük çalışma neticesinde 4400 ton üretilen asfalt 9972 metrelik yola, 1152 tonu finişer asfaltlama makinesi ile serilmiş. 3248 tonu da yama serimi yapılarak yollar asfaltlanmıştır. Finişer asfaltlama makinesi ile Sağlık mahallesi ikinci, üçüncü ve dördüncü sokaklar 600 metrelik kısmı asfaltlanmıştır.
Şeyhsinan mahallesi Kumyol caddesi ve Aslan sokakta 258 metrelik kısım asfaltlanmıştır. Atatürk Kültür Merkezi arkasında bulunan Belediyemize ait açık otopark alanı 3000 m2 lik alan asfaltlandı.
Belediyemiz yama ekipleri Sağlık Mahallesi Selimiye caddesi minibüs güzergahı olarak bilinen yolda 400 metrelik kısımda yama, Türkgücü köyü yolu Şinasi Kurşun caddesi 7300 metrelik kısım üzerinde yamama çalışması yapıldı. Atatürk Bulvarı İstanbul istikameti, Çırak Bayırı Kavşağı, Bağlar Kavşağı, Hasan Ali Yücel Caddesi, Anıt sokak, Şinasi Kurşun caddesi su kuyuları cadde kavşağına kadar olan kısım, toplam 782 metre yama çalışması yapılmıştır. Şeyhsinan mahallesi kumyol caddesi üzerinden Atatürk Kültür Merkezine kadar 332 metre kısımda yama çalışmaları yapılmıştır.




HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...