***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Ağustos 2009 Salı

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı ‘Birlik ve Dayanışma’ yemeğinde buluştu








AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın ilçe yönetimlerine yönelik düzenlediği birlik ve dayanışma toplantılarının 3’üncüsü, önceki gün AK Parti Tekirdağ Merkez, Muratlı, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy İlçe Teşkilatları’na verilen yemekle sürdü. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın restoranında önceki gece düzenlenen yemeğe, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, Hayrabolu İlçe Başkanı Haluk Gürsoy, Muratlı İlçe Başkanı Necla Ardalı, Şarköy İlçe Başkanı Ersin Gönen, Barbaros Belediye Başkanı Fikret Yılmaz ile parti yönetimleri ve gazeteciler katıldı.

Birlik ve dayanışmaya vurgu yapılan gecede, İl ve ilçe parti teşkilatları bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar. Gecede partililere seslenen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, Tekirdağ’ın kalkınmasına refahına ve huzuruna katkı sağlayarak hizmet etmenin partilerinin en büyük heyecanı olduğunu vurguladı.

Çizen, partilerinin temsilcisi olmakla birlikte kendilerini milletin hizmetkarı olarak gördüklerini aktararak, “Bizler soğuk somurtkan ve katı yöneticiler olarak değil tam tersine partimizin şefkatini kucaklayıcı ve kuşatıcı tavrını milletimize yansıtan gönül erleri olmalıyız. Parti yöneticilerimiz sokağa çıkmalı, esnafla, çiftçiyle, köylüyle, işçi ile tokalaşmalı sorunları makamında oturduğu yerden değil, bizzat kaynağından teşhis etmeli ve çözüm üretmelidir. Şunu unutmayalım ki bu koltuklar gelip geçicidir, bu makamlar hizmet makamlarıdır.” diye konuştu.

İl Başkanlığına getirildiği günden itibaren ilçeleri gezerek sorunları yerinde görerek çözüm arayışına girdiğini aktaran Çizen şunları kaydetti: “Birlik ve beraberlik içinde, doğruluk ve adalet duygusuyla vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için hepimiz bu yola girdik. Zorlu ve bir o kadar da hayırlı yolculuğumuza sizlerle başlıyoruz”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen’in ardından kürsüye gelen AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ise, AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın kurulduğu 7,5 yıl boyunca değişik pozisyonlarda partinin değişik kademelerinde görev aldığını belirterek,
“Partimizin uzun dönem Tanıtım ve Medya İl Başkan Yardımcılığı, İl Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve 6 aylık süre boyunca İl Başkanlığı görevinde bulundum. Şu anda Genel Merkezimizin kararıyla bir süredir Merkez İlçe Başkanlığını yürütüyorum. 7,5 yıl boyunca partimizin hiçbir kademesinde aday olarak herhangi bir göreve seçilmedim. Ancak önümüzdeki Cumartesi günü Merkez İlçe Kongresi’nde partimizin kurulduğu günden beri ilk kez aday başkanlık için aday olduğumu açıklıyorum.” diye konuştu.

Meral, konuşmasında Hz. Mevlana’nın ‘Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol’ sözünü alıntılayarak, “Bugüne kadar biz hep olduğumuz gibi göründük, göründüğümüz gibi olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Meral, parti teşkilatında görev aldığı süre boyunca dürüst ve ahlaklı bir çerçevede kendisini ifade etmeye çalıştığını belirtti. Çizgisinin bundan sonra da aynı kararlılık ve doğrulukla süreceği mesajını verdi.

Barbaros Belediye Başkanı Fikret Yılmaz ise gecede yaptığı konuşmada, AK Parti olarak birlik ve beraberlik duygusunu gecede yaşadıklarını belirterek, kendilerinin milletin memuru olduklarını, halka hizmet götürerek halkın gönlünün kazanılması gerektiğini aktardı. Partililer konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler. Birlik ve Dayanışma gecesi sunulan ikramların ardından sona erdi.




HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...