***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Ağustos 2009 Salı

TÜBİTAK Yarışmasında Türkiye1.si olan öğrencilere ödül…


TÜBİTAK tarafından düzenlenen Proje yarışmasında Türkiye birincisi olan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Bilişim Lisesi öğrencilerine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından hediye verildi.
Proje sorumlusu Öğretmen Hasan Avcu ile birlikte dün (04.08.2009) saat 15.00’te Keşan Belediyesi’ne gelen Emel Ezerçe ve Esen Duhan adlı öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Özcan, Ezerçe ve Duhan’a Laptop hediye etti.
Avcu, belediye olarak kendilerini destekleyen Özcan’a teşekkür ederek, “ Bu destekler bizi ve öğrencilerimizi çok mutlu ediyor. Destekler sürdükçe daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Sayın başkanımızın bize verdiği detsk ve moralle Amerika’da yapılacak proje yarışmasında da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”dedi.
Özcan’da TÜBİTAK gibi önemli bir kurumun düzenlediği proje yarışmasında Türkiye birincisi olan öğrencilerle mutlu olduklarını belirterek “ Biz bilim ve sanata elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.Sizlere de Amerika’daki yarışmada başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Özcan, daha sonra Ezerçe ve Duhan’a hediye laptoplarını verdi.

HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...