***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Ağustos 2009 Pazar

FESTİVALDE, TİCARET BORSASI VE TİCARET VE SANAYİ ODASINA PLAKET VERİLDİ

Haber ve Foto: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde Belediye Başkanlığı’nca bu yıl 39 uncusu düzenlenen Tarım Festivali’ne katkıda bulunan, Kamu Yararına çalışan Kuruluşlar içerisinde ki Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası’na plaket verildi.
İlçede büyük bir coşku ile kutlanan Festivalin üçüncü günü Gündüz Onat Festival Alanında düzenlenen törende, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner’e, Belediye Başkanlığınca düzenlenen ve bu yıl 39 uncusu kutlanan Tarım Festivaline katkılarından dolayı, Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı ve Meclis Üyesi Elmas Biner tarafından birer plaket verildi.
Törende konuşan Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı, şunları söyledi.
“39.Babaeski Tarım Festivalimizi bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Festivalimiz, geçmiş yıllarda olduğu gibi Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerimizin, Derneklerimiz, Yerel Basınımızın ve Halkımızın ortak bir çalışması ve katkıları ile hayata geçmektedir. Ben bu nedenle bu akşam çok değerli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün’e ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner’e huzurunuzda sizlerin adına çok teşekkür ediyorum.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...