***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Ağustos 2009 Pazar

FESTİVALDE, BELEDİYE BAŞKANI HACI’DAN BİZİM DERSHANE’YE PLAKET






Haber ve Fotoğraflar: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde büyük bir coşku ile devam eden “39 uncu Tarım Festivali’nin” üçüncü gecesinde, “Bizim Dershane’nin” başarılı öğrencilerinden temsili 6 öğrenciye Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı, tarafından başarı plaketi verildi.
Gündüz Onat Festival Alanı’nda düzenlenen gece etkinliklerinde ödül töreni sonrası bir açıklama yapan Bizim Dershane Müdürü İ.Cengiz Akın, şunları söyledi;
“2008–2009 öğretim yılı sonunda ÖSS puanları açıklandı. SBS sonuçlarına göre de yerleştirmeler belli oldu. Başarılı bütün öğrencilerimizi sahneye taşımak mümkün değildi. Sadece 6 öğrencimizi temsili olarak buraya sizlerin huzuruna davet ettik. Bu öğrencilerimiz; ÖSS’de; Hüseyin Aytaç Şahin ( Babaeski Liseleri arasında Sayısal–2 birincisi), Gülçin Kurum (Babaeski Anadolu Lisesi Okul birincisi ve eşit ağırlık–2 ikincisidir. SBS’de ise; Yeliz Arda, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi, Ezgi Dülger, İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Hazal Altınışık, Çanakkale Fen Lisesi ve Buse Yavuz isimli öğrencimizde, Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi’ne yerleşmişlerdir. “Bizim Dershane” olarak 5 inci yılımız olmasına rağmen hep çok çalışıyoruz, az konuşuyoruz ama bunu biz hep yapıyoruz. Dershane adına öncelikle başarılı bütün öğrencilerimizi, ailelerini, okul ve dershane öğretmenlerini yürekten kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz. Bize plaket verme jestini yapan, İlçemizde eğitime katkıları yadsınamayacak derecede büyük olan Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı’ya, Bizim Dershane ailesi olarak çok özel teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...