***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Ağustos 2009 Pazar

FESTİVAL’DE GRUP YANKI’YA PLAKET VERİLDİ







Haberve Foto: Metin KARAKUŞ
Kırklarelinin Babaeski İlçesi’nde Belediye Başkanlığı’nca düzenlenen 39.Tarım Festivali’nde, sahne alan Grup Yankı’ya plaket verildi.
Trakya’da düzenlenen en önemli etkinliklerden biri olan Festivalin bölgedeki tarımın desteklenmesinin dışında; kentin ekonomik, sosyal, kültürel ve Yerel Sanatçı ve Grupların yaşamına da önemli bir katkı sağlıyor.
Gündüz Onat Festival Alanı’nda Festival Programı çerçevesinde yer alan Babaeski’nin gençlerinden oluşan ve sahne’de yaklaşık 1 saat kalan Grup Yankı, kendi şarkılarını ve değişik sanatçılara ait şarkılarını seslendirdiği konserde seyirciden tam not aldı.
Festivalin 3 üncü günü gece etkinliklerinde yer alan genç grubun müzisyenleri verdikleri konserde, muhteşem bir performans ile göz doldurdu.
Konser sonunda, önceki dönem CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, Grup Yankı’ya gecenin anısına gümüş bir plaket verdi.
Kesimoğlu, törende yaptığı konuşmasında “Bölgemizdeki Yerel Sanatçıların her zaman desteklenmesi gerektiğini belirtti.”
Grup Yankı’nın konserini, önceki dönem CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı, CHP İlçe Başkanı Av. İrfan Alınel ve Belediye Meclis Üyeleri eşleri ile birlikte izlediler.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...