***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Temmuz 2009 Çarşamba

TEKİRDAĞ VALİSİNDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMASI

Zübeyir KEMELEK’in 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı:
Kamuoyuna doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi verme, olumsuzlukları sorgulama, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturma görevlerini yerine getiren basın, demokratik sisteminin önemli yapı taşlarından biridir.
Büyük Önder Atatürk’ün ; “Basın, bir ulusun ortak sesidir. Bir Ulusu aydınlatma ve olgunlaştırmada, bir ulusa gereksinim duyduğu düşünsel gıdayı vermekte, özet olarak bir ulusun hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür.” sözü basının önemi yayında, basına verilen görevlere işaret etmektedir.
Basının bu görevleri yerine getirirken, özgür bir ortam içerisinde, basın ahlak ilkeleri ile kişi hak ve özgürlüklerine riayet ederek yayın yapması, toplumda huzur ortamının hâkim kılınması açısından büyük önem taşımaktadır.
Üstlendikleri zor görevi, sorumluluklarından ödün vermeden sürdüren basınımızın göstermiş oldukları çabayı takdir ederek, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...