***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Temmuz 2009 Çarşamba

ROM-DER'in Toplu Nikahı'nda 29 çifte nikah kıyıldı...



Rom-Der tarafından düzenlenen Toplu Nikah'ta Özcan nikah kıyarken, Edirne Milletvekili Necdet Budak ve Keşan Kaymakamı Metin Borazan nikah şahitliği yaptılar.

29 çiftin nikâhı kıyıldı
ROMDER tarafından organize edilen “Toplu Nikâh Töreni”, 17 Temmuz Cuma günü Keşanspor Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Tören, saat 14.15 sıralarında, ROMDER Başkanı Fahrettin Savcı’nın konuşmasıyla başladı.
Ailelerin refah ve mutluluk şartının resmi nikah olduğunu belirten Savcı, “Bundan dolayı da maddi sıkıntılar içerisinde bulunan 29 çiftimizin nikahını ücretsiz olarak kıyıyoruz. Bize yardımcı olan tüm yetkililere ve törenimize gelen herkese teşekkür ederim. Resmi nikah yapan tüm çiftlerimize mutluluklar dilerim.” dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak şunları söyledi: “Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devlet, hükümet, yerel yönetim ve siyasiler olarak, her türlü sorununuzda yanınızdayız.”
Keşan Kaymakamı Metin Borazan da, evlilik cüzdanının önemine dikkat çekerek, “Maddi yetersizlik içinde bulunan veya çekinenler varsa, gerekirse evlerine giderek nikahlarını yaparız. Çiftlere mutluluklar dilerim.” diye konuştu.
Son konuşmayı yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ise resmi nikahı bulunmayanlarda, başta sağlık olmak üzere, birçok konuda sorun yaşandığına dikkat çekti.
Özcan, “Ailenin oluşabilmesi ve devletin her türlü imkânlarından faydalanılabilmesi için, resmi nikâhın şarttır. Tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim.” dedi.
Konuşmaların ardından nikah törenine geçildi.
Törende, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, tüm çiftler adına, Kadir Kuş-Yonca Demir Çifti’nin nikâhını kıydı.
Çiftin şahitliklerini de Necdet Budak ile Metin Borazan yaptı.
Törende, nikâhları daha önce kıyılan diğer çiftlere de evlilik cüzdanları verildi.
Budak, dünya evine giren çiftlere, çeyrek altın hediye etti.
Tören, nikâhı kıyılan çiftlerin toplu fotoğraf çektirmesi ve ardından müzik eşliğinde oynamaları ile devam etti

KAYNAK:KEŞAN BELEDİYESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...