***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Temmuz 2009 Salı

KEŞAN FESTİVALİNE KATILANLARLA TOPLANTI YAPILDI







7.Uluslararası Keşan Kültüre ve Turizm Festivali’ne katılacak olan grupların temsilcileri ile önceki gece (27.07.2009) grupların kaldığı Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu’nda toplantı yapıldı.
Saat 23.30’da başlayan toplantıya Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ile Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir,CIOFF Temsilcisi Ali Ulu ile gönüllü grup başkanları ve festivale katılan KKTC, BEFAD, Ukrayna, İspanya, Endonezya ve Yunanistan ekiplerinin başkanları katıldılar.
Ayşegül Arslan Aydın, burada yaptığı konuşmada tüm ekiplere “Hoş geldiniz” diyerek “Festivalimize katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Buraya gelen gruplarımızla festival programını görüşmek ve onların da düşüncelerini almak için bu toplantıyı düzenledik. Umarım burada güzel günler geçirecek ve ülkenizde Keşan hakkında iyi duygularınızı dostlarınızla paylaşacaksınız. Bizlere burada yaşadığınız sıkıntı ve sorunları ilettiğiniz takdirde sizlere bu konuda gerekli çözümü bulmaya çalışacağız. Sizlerin festivalini Keşan halkı ve bölge halkımız büyük bir merakla beklemektedir. Kültürlerin tanıtılmasında festivalimizin büyük katkısı olduğuna inanıyorum” dedi.
Daha sonra grup başkanları tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar ve geldikleri günden bu yana Keşan’da herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirttiler.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...