***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Temmuz 2009 Salı

FESTİVAL KONUKLARINDAN ZİYARET







27 Temmuz 2009 Pazartesi günü başlayan 7.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali’ne katılan folklor gruplarının temsilcileri dün (28.07.2009) Keşan Kaymakamı Metin Borazan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret ettiler.
Saat 14.00’te ilk olarak Keşan Kaymakamlığı’na gelen grup temsilcileri, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ve CIOFF Temsilcisi Ali Ulu ile KKTC,BEFAD, İspanya,Ukrayna, Endonezya ve Keşan Halk Eğitim Merkezi grubu temsilcileri katıldılar.
Borazan ziyarette, konukları Keşan’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlçemizdeki festivalde sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Sizlere festivalimizde başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra grup başkanları Kaymakam Metin Borazan’a hediyelerini sundular. Borazan’da tüm gelen konuklara Türk Bayrağı hediye etti.
Kaymakamlıktan sonra Keşan Belediyesi’ne gelen ekipler burada da Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından karşılandılar.
Özcan, burada yaptığı konuşmada tüm konukları festivalde ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek “ Festivalimize renk katacağınıza inanıyoruz. Ülkelerin ve kültürlerin buluşmasına ev sahipliği yapmamızdan dolayı çok mutluyuz. Burada sizlerin gösterilerini ilçe ve yöre halkımız merakla bekliyor. Sizlere bir kez daha ilçemize hoş geldiniz diyor. Etkinliklerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra sırasıyla tüm gruplar Özcan’a hediyelerini sunarken Özcan’da, tişört,şapka,Keşan Tanıtım DVD’si ve Keşan tanıtım broşürlerinin bulunduğu çantayı gruplara hediye etti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...