***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Temmuz 2009 Salı

GÜRSOYLAR KOLEJİ YAZ OKULU 1. DÖNEMİ GÖSTERİLERLE SON BULDU

İlk dönem eğitimine 29 Haziran 2009 tarihinde başlayan Özel Gürsoylar Koleji Yaz Okulu, üç hafta süren çalışmaların ardından öğrencilerin başarılı gösterileriyle son buldu. Kapanış gününde gerçekleştirilen etkinlik programında, dönem boyunca eğitim aldıkları alanlarda gösteriler yapan öğrenciler, gösterdikleri performansları ve yetenekleriyle göz doldurdular.
Özel Gürsoylar Koleji öğretmenleri ve eğitmenlerince hazırlanan Gürsoylar Koleji Yaz Okulunun 1. Dönem Final Programı çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Yaz Okulu süresince sportif ve sanatsal birçok dalda eğitim alan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde yapılan final gösterilerinde öğrendiklerini sergileme imkanı buldular. Okulun son günü, eğitim aldıkları beş yıldızlı otelin havuzunda öğrendiklerini ve yüzme konusundaki yeteneklerini gösteren öğrenciler, bir sonraki gün yapılan kapanış kokteylinde ise sanatsal yeteneklerini ön plana çıkardılar. Üç hafta süresince, resimden yaratıcı dramaya, danstan ritim ve ebru çalışmalarına kadar birçok sanatsal aktiviteye katılan öğrenciler, aldıkları eğitimler sonunda kendilerini geliştirdiler. Öğretmenlerin ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen final programında, yeteneklerini ve çalışmalarını sergileyen öğrenciler davetlilerden büyük alkış aldılar. Oluşturdukları yeni arkadaşlıklar ve elde ettikleri kazanımlar ile mutlu olan çocuklar, tören sonunda başarı belgelerini öğretmenlerinin elinden aldılar.
Bir sonraki dönemine 10 Ağustos 2009 tarihinde başlayacak olan Özel Gürsoylar Koleji Yaz Okulu, çocuklara mutlu ve eğlenceli bir yaz sunmaya devam ediyor.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

1 yorum:

yurtdışı eğitim dedi ki...

Cok guzel bir site oldu tebrik ederim

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...