***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Temmuz 2009 Salı

AK PARTİ’DE DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM


AK Parti sürekli eğitimlerle hem motivasyonu yüksek tutuyor hem bilgileri sürekli yeniliyor.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolu Başkanlığı, Kocaeli, Kartepe’de “Yaz Eğitim Kampı” başlığıyla gençler için 4 günlük seminer düzenledi. AK Parti Çorlu Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eryılmaz’ın yanı sıra eğitime Sedat Demir ve Ensar Duman katıldı.
Eğitim Kampındaki programda yer verilen konular; Türkiye’nin siyasi ve idari yapısı, Gençlik ve değerler dünyası, Siyasal Kimlik, Temel Siyasi Kavramlar, Türk Siyasi Hayatı, Türk Demokrasi Tarihi, Siyasal Ahlak ile deneyim paylaşımları oldu.
Dersler alanında uzmanlaşmış değerli isimler tarafından gençlere aktarıldı. Prof. Dr. Abdullah TOPÇUOĞLU, Abdullah ÇALIŞKAN (AK Parti Genel Başkan Danışmanı - Kırşehir Milletvekili), Münib Engin NOYAN, İdris Naim ŞAHİN (AK Parti Genel Sekreteri – İstanbul Milletvekili), Prof. Dr. Ömer ÇAHA, Bekir BOZDAĞ (AK Parti Grup Başkan Vekili - Yozgat Milletvekili), Ercan DEMİRCİ, Doç. Dr. Yusuf TEKİN, Abdurrahman KURT (AK Parti Diyarbakır Milletvekili). Yoğun programla geçen eğitim üç gün sonunda tamamlandı.
Ayrıca, AK Parti Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı, Haziran ayında Ankara’da “Yerel Yönetimler Konferansı” gerçekleştirdi. Çorlu’dan Meclis üyeleri Handan Var, Semanur Özay ile Mustafa Eryılmaz’ın katıldığı konferansta Yerel Yönetimler her yönüyle ele alındı.
Üç oturumda gerçekleşen ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, Prof. Dr. Yavuz Atar, Prof. Dr. Naci Bostancı, Doç Dr. Hüseyin Yayman ve Prof. Dr. Yasin Aktay’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta katılımcılar; Yerel Yönetimler Mevzuatından, Belediyelerin Yönetim Yapısı, Siyasal İletişim ve Yerel Temsil ve Sosyo-Kültürel Belediyecilik konularına kadar bir çok konuya değindi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...