***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Haziran 2009 Cumartesi

Yolcu minibüsü devrildi 1 kişi öldü 17 kişi yaralandı


Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde Çorlu -Saray arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs 20 yolcusu ile birlikte Büyükyoncalı mevkiine geldi sırada sağanak yağmur nedeniyle sürücüsünün bir anlık direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Devrilen minibüste bulunan 17 kişi yaralandı bir yolcu ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı mevkiinde meydana gelen kazada Yalçın Kakaç yönetimindeki 59 M 7321 plakalı minibüs Büyükyoncalı mevkiine geldiği sırada havanın sağanak yağışlı ve yol zeminin kaygan olması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Direksiyonu hâkimiyetini kaybeden Kakaç frene basması ile minibüs tarlaya devrildi. Tarlaya devrilen minibüste bulunan sürücü Yalçın Kakaç ile 17 yolcu yaralanırken 73 yaşındaki Halime Tuna ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Devrilen minibüsten yaralılar trafik polisleri ve jandarma ekipleri tarafından çıkartılarak ambulanslarla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından hafif yaralı olan yaralılar ayakta tedavi edilerek taburcu edilirken, kazada hayatını kaybeden 73 yaşındaki Halime Tuna nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Saray devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...