***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Haziran 2009 Cumartesi

İtfaiye Erleri Yemin Etti


Edirne Belediyesi'nde Zabıta Ve İtfaiye Müdürlüğünde Görevli 54 Aday Memur Yemin Etti.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Belediye Meclis Salonundaki Yemin Töreninde Yaptığı Konuşmada, Zabıta Ve İtfaiye Erlerine Başarı Diledi.
Sedefçi, Genç Memurlara Halktan Bir Birey Olduklarını Unutmamaları Çağrısında Bulunarak, Şunları Kaydetti.
''Bu Belediye Sizlere Emanet. Bizler Gelip Geçiciyiz Ama Sizler En Az 25 Yıl Görev Yapacaksınız. Edirne Belediyesi'nin Onuru Şerefi Olacaksınız. Belediyecilik Zor Ama Kutsal Bir Görevdir. Belediye De Bulunan Tüm Memurlardan Daha Da Kutsal Bir Görev Yapacaksınız. İtfaiye Personelimiz Canlarını Tehlikeye Atarak Halka Sahip Çıkacaklar Ve Belki De Hayata Tutunmalarını Sağlayacaklar. Mallarının Heba Olmasını Önleyecekler. İtfaiyecilik Çok Zor Bir Görev. Zabıta Personelimiz Bizlerin Aynası Olacak. Her Zaman Halk İle İç İçe Ve Yüz Yüze Olacaksınız. Hiçbir Zaman Belediye Personeli Olduğunuzu Halktan Bir Birey Olduğunuzu Unutmayacaksınız.
Belediyecilik Halktan Bir Birey Olmaktır, Halkın Ta Kendisi Olmaktır, Halk Adına Halkın Mutluluğu Adına Onlarla Beraber Kol Kola Girip İcraat Yapmaktır. Doğumdan Ölüme Kadar İnsanlara Her Konuda Kol Kanat Gereceksiniz. Hiçbir Zaman Adalet Terazisini Elden Bırakmayın. Adaletli Olun. İnsanlara Yasayı Çiğnemişlerse Bile İnsanca Yaklaşarak, Onlara Dost Elini Uzatarak, İkna Ederek, Çözüm Üretmeye Çalışın.''
Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı Okunmasından Ardından Yemin Eden Zabıta Ve İtfaiye Erleri, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Uyarınca Yemin Ederek, Yemin Belgelerini İmzaladılar.

KAYNAK:EDİRNE TV

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...