***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Haziran 2009 Pazartesi

Film Sahnelerini Aratmayan Hırsız Polis Kovalamacası







Keşandan çaldığı otomobil ile Çorluya gelen ve plaka okuma sistemine takılan çalıntı oto sürücüsü ile birlikte, polis ekiplerinin amansız takibi sonrasında yakalandı.

Film sahnelerini aratmayan hırsız polis kovalamacası, iki ekip otosunun çarpışması ve çalıntı otonun ağaca çarpması ile son buldu.
Keşanda 25 Haziran 2009 tarihinde bir eve hırsızlık amacıyla giren ve anahtarları alarak kapı önündeki 34 FH 1330 plakalı otomobili çaldıktan sonra kayıplara karışan hırsızlık zanlısı ile polis arasında amansız kovalamaca yaşandı. Çorluya çaldığı otomobil ile gelen ve MOBESEye entegre plaka okuma sistemi sayesinde Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren 34 FH 1330 plakalı otomobili Bulvar Yolunda kovalamaya başlayan polis ekipleri sürücüye dur ihtarında bulundu. Çalıntı oto ile kaçmaya devam hırsızlık zanlısı Reşadiye Mahallesi Yunus Emre Caddesinde çok sayıda polis ekibini atlatmaya çalıştı. Polis ekiplerinin film sahnelerini aratmayan kovalamacası sırasında kaldırıma çıkan ve yine kaçmayı başaran hırsızlık zanlısının önüne barikat kurmaya çalışan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı iki ekip otosu da birbiri ile çarpıştı. Yapılan bütün ikazlara rağmen kaçmaya devam eden zanlı, Havuzlar Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı Cumhuriyet Parkı civarında virajı alamayarak bir ağaca çarparak durdu. Kazanın ardından peşindeki çok sayıdaki polis ekibinin kıskıvrak yakaladığı hırsızlık zanlısı Hüseyin A., polis tarafından gözaltına alındı. Ağaca çarpmanın etkisiyle yaralanan hırsızlık zanlısı Hüseyin A. (23) için polis ekipleri tarafından olay yerine 112 acil servis ekibi çağırıldı. Çorlu Devlet Hastanesine yaralı halde polis ekipleri nezaretinde götürülen ve yapılan ilk tedavisinin ardından ifadesine başvurulan Hüseyin A., daha sonra sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede otomobilin çalıntı olduğu ve Hüseyin A.nın 25 Haziran 2009 günü Keşan'da kuyumculuk yapan bir şahsın evine hırsızlık için girdiği ve evde bulunan çeşitli ziynet eşyaları, av tüfeği ve 2 adet otomobilin anahtarını alarak evden ayrıldığı ve evin önünde park halinde olan 34 FH 1330 plakalı BMW marka aracı da alarak Çorluya geldiği tespit edildi.



KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

şerefsiz hırsızı oturtacaksın vites kolunun üstüne polisimizi tebrik ederim böyle şerefsizleri 2 ay yatırıp salıveriyorlar cezalar caydırıcı olması gerek.

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...