***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Haziran 2009 Pazartesi

Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz parti rozetini çıkardı, hizmet rozetini taktı


15 köyü, 1 beldesi olan ve yaklaşık 5000 nüfusa sahipKırklareli ilinin şirin ilçesi Demirköy’ün Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, makamının kapılarınıKırklareli ilinde yayın hayatını sürdüren ÖN ADIM GAZETESİNE açtı.
29 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olarak Demirköy Belediye Başkanlığını kazanan Muhlis Yavuz, Erzurum’da doğan, Demirköy’de büyüyen bir siyasetçi. Uzun yıllar siyasetin içinde yer alan Yavuz, 8 yıl boyunca da MHP Demirköy Ilçe Başkanlığı yaptı. Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elinden gelen tüm gayreti sarfedeceğini belirten Muhlis Yavuz, gazetemize şu açıklamaları yaptı:
“Güzel ilçemiz Demirköy’de vatandaşlarımızın desteği ile Belediye Başkanlık görevine layık görüldüm. Bu benim için çok onurlu bir görevdir.
Yapacağımız herşeyi hep birlikte başaracağız. Çünkü güç birliği yaptığımız zaman varacağımız sonuçlar, daha da başarılı olacaktır. Bizim için en önemli kıstas, ilçemizi vatandaşımızla beraber yönetmek ve refaha ulaştırmaktır. Kendimiz için değil, gelecek kuşaklar için güzel bir Demirköy inşaa etmek bizlerin görevidir. Ben seçim sonrasında da belirttiğim üzere parti rozetimi çıkardım, hizmet rozetimi taktım. Belediyeciliğin en önemli unsuru, hiç bir ayırım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet etmektir.”
Muhlis Yavuz, hedeflerinin çok geniş olduğunu belirterek yapılacaklardan bazılarını şöyle sıraladı:
“Demirköy’de ilk halledilmesi gereken sorun su olayıdır. Su sorunu Demirköy’de artık bir yara haline gelmiştir. Ilk projemiz suya yönelik çalışmaları kapsamaktadır. Daha sonraki hedeflerimiz Demirköy’ü turizm cenneti yapmaktır. Bilindiği üzere Demirköy’ün zaten varolan doğal bir yeşilliği var. Dupnisa Mağarası, Demirköy Dökümhanesi, Iğneada Beldemiz, göllerimiz, Sislioba Kalesi gibi turistik ve doğa sporlarına yönelik çok sayıda alternatifimiz mevcut. Bu alternatifleri doğru ve yerinde değerlendirip, geliştirerek hem yoluyla, hem parkı ve yeşilliğiyle burada güzel bir yerleşim planı oluşturmak hedeflerimizin başında gelmektedir.”
Muhlis Yavuz geçtiğimiz günlerde katıldığı, Antalya’da düzenlenen ve tüm Türkiye’deki Belediye Başkanlarının katıldığı Türkiye Belediyeciler Birliği seminerine yönelik bazı bilgiler de verdi. Yavuz, Içişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ve TBB Başkanı Kadir Topbaş (aynı zamanda Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı)’ın yaptığı toplantıda, kendisini Demirköy’e davet ettiğini söyleyerek; “Seminerde genel konularda bilgi aldık. Maliye Bakanımızda seminere iştirak etti. TBB Başkanı Kadir Topbaş seçilmesinden dolayı bir toplantı yaptı. Bu toıplantıda kendisini ilçemize davet ettik. Bu davetin amacı da şuydu. Demirköy Istanbul’un fethinde lokomotif görevi görmüş bir yerdir. Çünkü Istanbul fethedildiği zaman “Fatih Sultan Mehmet Dökümhanesi” dediğimiz top fabrikası, son derece aktif ve büyük rol oynamıştır. Bu konudan ötürü kendilerini buraya davet ettim. Kendisi de davetimize olumlu baktı. Ancak biz gelmesinden hemen önce, Dökümhane ile ilgili bir dosyalarla birlikte kendisini makamında ziyaret edeceğiz.” dedi. Yavuz açıklamalarının sonunda tüm Demirköy’lülere ve Trakya halkına sevgi ve selamlarını iletti.

KAYNAK:ÖNADIM HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...