***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Haziran 2009 Pazartesi

ÇORLU KAPALI SPOR SALONUNUN ETRAFI ALKOL ŞİŞELERİ İLE DOLU



Çorlu Kapalı spor salonu etrafında işsiz-güçsüzler özellikle akşam saatleri toplanmaya devam ediyor. Kapalı spor salonunun çevresinde, merdiven altlarında gece toplananlar zaman zaman sabahın erken saatlerine kadar alkol ve uyuşturucu partileri veriyor. Bu durumdan da en çok mahalle sakinleri şikayetçi.
Kapalı spor salonunun etrafında nerdeyse her köşesinde boş içki şişelerine rastlanılıyor, duvarlara yazılmış anlamsız yazılar, uyuşturucu içmekte kullanılan boş su şişeleri bulunuyor.
Çorlu kapalı spor salonu etrafında oturan mahalle sakinleri bu durumdan şikayetçi olduklarını, çorlu polisinin bu alan için biraz daha duyarlı olması gerektiğini, gece mahalle etrafında ve kapalı spor salonu çevresinde kimliği belirsiz kişilerin ellerinde alkol şişeleri ile gece geç saatlere kadar alem yaptıklarını yoldan geçen insanları rahatsız ettiklerini belirttiler.
Akşam evlerine giderken, kapalı spor salonu etrafında korkarak geçtiğini belirten mahalle sakinleri, her akşam farklı bir grup buraya gelip alkol alıyor, açık alanda alkol alımının yasak olduğu bir yerde nasıl oluyor da polis ekipleri bu kadar duyarsız olabiliyor dediler.
Etrafa atılmış boş bira şişeleri ve kutular gençliğin nereye doğru ilerlediğinin bir göstergesi olarak düşünülüyor. Kendi çocuklarının böyle bir manzara ile karşılaşmalarından dolayı çok üzgün olduğunu belirten mahalle sakinleri,’ uyuşturucuya ve alkole karşı çocuklarımızı koruyamamaktan korkuyoruz’ dediler.
Çorlu polisinden, bu alan için bir operasyon bekleyen mahalle sakinleri ve vatandaş, bir an önce bu alan için önlemler alınması gerektiğini aksi takdirde geri dönüşü olmayan bir durum ile karşılaşılacağını belirttiler.
Hemen yanı başında bulunan basketbol sahasında, çocuklarının rahatça oyun oynayamamasından dert yakınan anne ve babalar seslerini duyuramamaktan şikayetçi.
HABER VE FOTO: Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...