***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

15 Haziran 2009 Pazartesi

—BABAESKİ’DE İLK FAST-FOOD RESTORANI AÇILDI.











Kırklareli’nin Babaeski İlçesi’nde, “Fast-food Restoranı Baba Burger” düzenlenen törenle açıldı.
İlçe Merkezinde hazır yemek anlamındaki ilk “Fast-food Restoranı Baba Burger” Festival alanındaki Uğur Mumcu Spor Tesisleri’nde, düzenlenen törenle, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, eşi Hülya Hacı, CHP İlçe Başkanı İrfan Altınel, CHP İlçe Sekreteri Hasan Ali Eren ve İşletme sahipleri Şenay-Emrah Sipahi tarafından açıldı.
Restoranın açılışına katılan, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı açıklamada, “Ülkenin ekonomik yönden ağır bunalım altında olduğu bu dönemde öncelikle böyle nezihi ve kaliteli bir işyeri açtıkları için çok sevgili Şenay-Emrah Sipahi kardeşlerime çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Bu sadece gençlere değil bizim gibi yetişkinlerin de ihtiyacına da cevap verecektir. Babaeskililer karnı acıktığında fırınlardan önce burasını düşüneceklerdir. İnşallah bereketli olacaktır. Bu işyeri bizim için çok önemlidir. Kendisine gerekli desteği her zaman vereceğiz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Açılış sonrasında, Sipahi güvencesi ile 7’den 70’e herkesin lezzet durağında, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, eşi Hülya Hacı, CHP İlçe Başkanı İrfan Altınel ve CHP İlçe Sekreteri Hasan Ali Eren birlikte yemek yediler.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...