***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Şubat 2010 Perşembe

TIR ŞÖFÖRÜ’NÜN ÖLÜMÜ ALMANYA’DA OLDU…

Haber: Metin KARAKUŞ-Erdoğan AYAŞLI
Babaeski İlçesi’nde ikamet eden 44 yaşındaki Tır Şoförü Kenan Alan, Almanya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Yurt dışına ihracat-ithalat yapan bir nakliye şirketinde 3 yıldır Tır Şoförü olarak çalışan evli ve 1 kız çocuğu babası Kenan Alan, Almanya’da kullandığı aracının içinde kalp krizi geçirdi.
Doktorlar, o an kullandığı aracının içinde kalbi duran Alan’ı, yapılan ilk müdahaleden sonra tekrar yaşama döndürmeyi başardı.
Daha sonra acilen hastaneye kaldırılan Alan, 10 dakikaya yakın kalbi durmuş olarak kaldığı için organlarının zarar görmüş olabileceği düşüncesi ile Doktorlar tarafından uyutulma kararı alındı.
Alan, kaldığı hastanede iki gün sonra Doktorlar tarafından uyandırılarak durumuna tekrar bakıldı ama bazı organlarının çalışmadığı görüldü. Bu arada Alan, bir daha kalp krizi geçirdi ve bütün çabalara rağmen bu sefer kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cenazesi uçakla Almanya’dan Babaeski’ye getirilen Tır Şoförü Kenan Alan, Cedit Ali Paşa Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası eski mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...