***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Şubat 2010 Cumartesi

Lüleburgaz Belediye Meclis üyesi Tanzer Koç: “Lüleburgaz’ın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz

HABER VE FOTO.Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis üyesi Tanzer Koç, Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin 2009 çalışmalarını değerlendirdi.
Tanzer Koç, 2009 yılında gündemlerini en çok meşgul eden konulardan birinin, pazarcı esnafının Lüleburgaz Kapalı Pazaryeriyle ilgili yaşadığı sorunlar olduğunu söyledi.
Koç, “2009 yılında gündemimizi en çok meşgul eden konulardan biri, kapalı pazaryerindeki pazarcı esnafımızın sorunlarıydı. Bazı esnaflarımız, borçları nedeniyle tezgah açamıyorlardı. Ekonomik krizin etkilerini de göz önüne alarak, pazarcıların borçlarını ödemesi yönünde bir dizi seri kararlar aldık. 2009 yılı sonuna kadar, su borcu olan abonelerimizin su borçlarının taksitlendirilmesi için kararlar alınmasını sağladık. En az 12 ay olan bu taksitlendirmeler başlamış bulunuyor” dedi.
18 CHP’li, 6 AK Partili ve 1 DSP’li üyeden oluşan Lüleburgaz Belediye Meclisi’nde AK Partili Belediye Meclis üyeleri olarak azınlıkta olmalarına rağmen, Lüleburgaz’ın menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını söyleyen Tanzer Koç, Belediye Meclisi’nde azınlıkta, muhalefette olmak, her şeye körü körüne muhalefet etmek anlamına gelmez. Lüleburgaz’ın menfaatleri söz konusu olduğunda hep beraber hareket ediyoruz. Benim ve diğer Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızın burada oluş amacımız ve sebebimiz, Lüleburgaz’ın menfaatine olan kararların alınmasına katkı sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda tüm Belediye Meclis üyeleri olarak Belediye Meclis Komisyonlarında görevler aldık. Meclis toplantılarını ve komisyon toplantılarını aksatmadan, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın bizlere verdiği yetki doğrultusunda ve bu yetki sınırlarında en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor ve bunu başardığımıza inanıyoruz “ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...