***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Şubat 2010 Cumartesi

Duble yolu geçtik, bari onarımını yapın...

Yıllardan beri ölüm yolu olarak adlandırdığımız Çorlu Şerefli yolu, kar yağışı ile birlikte oluşan çukurlar nedeniyle daha da tehlikeli bir hale geldi.
Sürücüler çukurlardan kaçmak için tehlikeli yolda büyük bir uğraş veriyor.
Çorlu ile Tekirdağ bağlantısını sağlayan 19 Km.lik Şerefli yolu kış şartlarından sonra daha da bozuldu. Yol üzerinde açılan çukurlar araç sürücülerini bezdirdi. Biz Devrim Gazetesi olarak bu yolun duble yola dönüştürülmesi için uğraşırken mevcut yolun yağan karlardan sonra özellikle geceleri kazalara neden olacak durumda olması ise daha da düşündürücüdür.
Araç sahibi ve sürücüler, “Biz yazın bu yolda ayrı sıkıntısı yaşarken şimdi kışında yolda çukurlar ve patlaklar oluştu. Buda işimizi zorlaştırıyor. Gündüz neyse özellikle geceleri çukurlar araçlarımıza büyük zararlar veriyor.” dediler.
Trakya’da günün 24 saati en çok çalışan yolların arasında yer alan Çorlu-Şerefli yolu aynı zamanda Saray ve Çerkezköy’ünde Tekirdağ iline bağlantısını sağlıyor. Yıllardan beri Karayolları yol standartlarına bir türlü getirilemeyen yolun bu durumunu Tekirdağ Valisi, İl Milletvekilleri, il genel meclis üyeleri gayet yakından biliyor ve görüyorlar.
Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, “Şoför esnafımız her gün bu Şerefli yolu ile ilgili şikayetlerini bize iletiyorlar. Bizde ilgili makamlara durumu bildiriyoruz” dedi.
Karayollarının bu arada bozulan zeminde çukurlara Rotmix çalışması yapıp doldurması bekleniyor.
HABER VE FOTO:Erdal ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...