***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Şubat 2010 Cumartesi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan;Halkımızdan Özür Diliyorum

Yoğun şekilde kar yağışıyla birlikte gelen karakışın faturası Çorlulara ağır oldu. Yolların perişan hali nedeniyle bir açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; “Halkımızın tümünden özür diliyorum” dedi.
Karakışın faturası Çorlululara çok ağır oldu. Yoğun şekildeki kar yağışı şehrin tümündeki yolları köstebek yuvasına çevirdi. Yollarda oluşan çukurlar nedeniyle vatandaşların tepkisi gün geçtikçe artarken konuyla ilgili Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan bir açıklama yaptı.
Yolların onarımı için ekiplerin aralıksız olarak çalıştığını belirten Başkan Baysan; “Yaşanan olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışından dolayı yollar çok fazla bozuldu. Yolların durumunun farkındayız ve bunun için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kızması, tepki göstermesi normal. Biz mazeretlere sığınmıyoruz. Yollardaki bozukluk kabul edilebilir değil ama onarımı için de elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızdan biraz daha anlayış istiyoruz. Bundan sonra asfalt şantiyemizin de randımanlı çalışması ile beraber öncelikli olarak asfalt işine ağırlık vereceğiz. İlçemizde bulunmayan yağmur suyu kanallarını da yapacağız. Bozuk yollar nedeniyle halkımızdan özür diliyorum. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarını bizzat takip ediyorum, yollardaki onarım çalışmaları için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Yolların buzlanmaması için tuzlamalardan ve karların erimesiyle birlikte kar sularının asfaltı ciddi şekilde tahrip ettiğini de sözlerine ekleyen Baysan; “Çorlu’daki bozuk yolları biran önce tamamlayacağız. Halkımızın mutlu ve huzurlu olması için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.
KAYNAK.ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...