***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Şubat 2010 Cuma

İŞÇİMEN, “EMİTT ARTIK VİZYON OLDU”

11 – 14 şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen ve ilk gün yoğunluğu bakımından ilk yapıldığı tarihten bugüne kadar en kalabalık gününü yaşadı EMİTT.
Saros Körfezi Turizm Hotelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Mustafa İşçimen Genel EMİTT Fuarı’nın ilk iki gününü değerlendirdi.İşçimen ,bakış açısı olarak EMİTT turizm fuarlarının ülkemizde düzenlenen diğer turizm fuarlarının çok önüne geçtiğini belirterek “ Demekki artık ; Yabancı ülkeler,iller belediye ve beldeler ile turizm kuruluşları Emitt’i ülkemizin vizyon merkezi olarak görmeleri bu fuara ilgiyi oldukça arttırmış. Bugün 60 ülke 81 il ,100 ilçe ve beldeler ile 3000 katılımcı gibi bir potansiyel içerisinde Keşan’ımızın ne önemli bir organizasyon içerisinde olduğunu sanırım çok iyi anlatan bir istatiksel bilgi dağarcığıdır. Bugün turizm olarak “İnsanlara ulaşmadan insanları beklemenin bir mantık içermiyeceği gerçeği bizlerin daha ne kadar çok çalışmamız gerektiğinin bir göstergesidir. Bugün turizm sadece biz otelcilerle olmaz,bizim arka bahçemiz olan ve sektöre destek veren diğer sektörlerde kendilerini bizler gibi “ turizm ekonomisi ve uygulaması “ konusunda hep geliştirmelidirler. Bizlerin onlar ve diğer kurumlar ile iyi organize olması bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
BELEDİYE 35 YAŞ ÜSTÜ BAYAN FOLKLOR EKİBİ
VE LALACIK GÖSTERİ YAPACAK
EMİTT Fuarı’nın 3.gününde (13.02.2010) Keşan Belediyesi 35 Yaş Üstü Bayan Halk Oyunları Ekibi ve Lalacık Halk Oyunları Ekibi 12.30-13.30 saatleri arasında Keşan Standında ve Konser alanında gösterilerini sunacaklar

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...