***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Ocak 2010 Cuma

VİZE İLÇESİNİN İHTİYAÇ VE SORUNLARI KONUŞULDU

HABER VE FOTO:Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu tarafından ilk olarak Pınarhisar İlçesinde başlatılan İlçelerin İhtiyaç ve Sorunları konulu toplantıların ikincisi Vize İlçesinde düzenlendi.
İlçelerin problemlerini yerinde dinleyip çözüm yolu bulmak, ilgili daire müdürlerinin de ilçelerin ihtiyaçlarını bulundukları ilçede aktarabilmek ve vatandaşlarında anında soru sorabilmeleri amacıyla Vali Aydoğdu tarafından düzenlen İlçelerin İhtiyaç ve Sorunları konulu toplantılarına Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla devam edildi.
Vali Aydoğdu, toplantıda yaptığı konuşmasında, ilçelerin ihtiyaç ve sorunlarını giderebilmek için bu toplantıların yapıldığını ve bu toplantıların tüm ilçelerde yapılarak, bütün ilçelerin ihtiyaç ve sorunlarının karşılanacağını belirterek;
“Özellikle bu havada köylerinden gelen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu toplantılarımızda ki maksadımız, sizlerle tanışma, istişare, fikir alış verişi, ortak bir noktada buluşabilme. Bu toplantılarımızı devam ettireceğiz. Burada konuşulanlar burada kalmayacak.”dedi.
Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, karayollarından yer altı sularına kadar her konuda konuşulan toplantıda, kurum müdürleri tek tek kürsüye çıkarak Vize İlçesi’ne ait kendi birimlerindeki ihtiyaç ve sorunlarını anlattı.
İl Milli Eğitim Müdür Halil Ecevit Vize İlçesinde ki öğrenci artışının sevindirici olduğunu, Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını belirtti.
Vali Cengiz Aydoğdu’da, Vize İlçesine Anadolu Lisesi yapılması istek ve önerisine karşın, Vize Belediyesi’nin okul için arsayı bulması halinde Valilik olarak Vize İlçesine Anadolu Lisesi için bina yapılması konusunu gündemlerinde olacağını belirtti.
İl sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin ise Vize İlçesine bağlı Kıyıköy Beldesinde ambulans olmadığını, Kıyıköy Belediyesinin sadece bir şoför temini halinde hemen Kıyıköy Beldesine bir ambulans gönderebileceğini ifade etti.
Toplantıya Vali Cengiz Aydoğdu başta olmak üzere, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Vize Kaymakamı Savaş Ünlü, İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...