***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Ocak 2010 Cuma

CHP’NİN İLK İL KONGRESİ KIRKLARELİ’NDE

Pişkinoğlu: “İktidar yürüyüşünde, Kırklareli örnek olacaktır”
HABER VE FOTO.Fırat ÇALIŞKAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
CHP Kırklareli il başkan adayı Yusuf Pişkinoğlu, CHP’nin iktidar yürüyüşünde, Kırklareli İl Kongresi ülke çapındaki ilk kongre olması nedeniyle büyük önem taşıyor. Bu kongreden çıkacak sonuca göre Partimizin yeni yapısı şekillenecektir. Oy oranı ile öncülerden biri olan İlimiz, yapacağı bu Kongre ile hem Türkiye’ye hem de CHP’ye örnek olmaya devam edecektir” dedi.
Yusuf Pişkinoğlu, yaptığı açıklamada; aydınlık Türkiye’nin aydın yüzü olan Kırklarelili CHP’lilerin en doğru seçimi yapacaklarını, demokrasiyi içine sindirmiş insanlar topluluğu olan CHP’lilerin, yeni bir adayın daha önünü açarak, bunu gösterdiğini söyledi.
Aday olabilmek için gerekli olan yüzde 20 delege imzasını topladığını dile getiren Pişkinoğlu, CHP’nin bir aile olduğunu ve kendisinin centilmence mücadele ettiğini, İl başkanlığı için mücadele ettiği kişilerin, seçim aşamasında kol kola gideceği arkadaşları olduğunu ifade etti.
Türk Halkının iyi bir CHP iktidarına layık olduğunun altını çizen Pişkinoğlu, bu iktidar yürüyüşü ile Kırklareli’den 3 milletvekili çıkaracaklarını kaydetti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...