***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Ocak 2010 Perşembe

“ODAMIZA SAHİP ÇIKALIM”

HABER VE FOTO:Hürfikir Gazetesi / Lüleburgaz
Lüleburgaz Kahveciler Odası başkan adayı Nazif Kıvılcım, 6 Şubat’ta yapılacak olan Kahveciler Odası Genel Kurul toplantısına tüm üyeleri davet ederek: “Tüm üyelerimizi, Odamıza sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Nazif Kıvılcım, “İlçe Merkezimizde, köy ve Beldelerimizde yaptığımız ziyaretlerde, üyelerimiz tarafından çok sıcak karşılandık. Üyelerimiz, ekibimizden ve faaliyetlerimizden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Onlara, projelerimizden ve faaliyetlerimizden bahsettik. Üyelerimiz, üzerlerine düşen görevi yapmak üzere 6 Şubat’ta yapılacak olan Genel Kurul’umuzda katılacaklarını beyan ettiler” şeklinde konuştu.
Seçilmeleri durumunda, ekip olarak, yalnızca üyelerinin çıkarları doğrultusunda çalışacaklarını ve bu konuda ellerinden geleni yapacakların ifade eden Kıvılcım, üyelerinin SGK ile Belediye ile Özel İdare ile olan sıkıntılarını çözmede yardımcı olacaklarını; ayrıca, nakte ihtiyaçları olduğunda Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile görüşüp, üyelerine yardımcı olacaklarını söyledi. Kıvılcım, Oda üyelerinin düğünlerinde, törenlerinde ve tüm özel günlerinde yanlarında olacaklarını ve onlara destek olacaklarını dile getirdi.
Listelerine Beldelerden de temsilciler koyduklarını, bu kişilerin, Beldelerin kulağı ve sesi olacağını ifade eden Kıvılcım açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Genel Kurul’da bizimle bu yarışa girecek olan arkadaşlarımıza da tam bir dostluk içinde yaklaşacağız. Demokrasinin en güzel göstergelerinden olan seçimlerimiz tam bir centilmenlik içinde geçecektir”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...