***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Ocak 2010 Perşembe

“HAFTA TATİL RUHSATLARINIZI ALIN”

HABER VE FOTO:Hürfikir Gazetesi / Lüleburgaz
Lüleburgaz Belediyesi, “Hafta Tatili Ruhsatları” için konusunda işyerlerini uyardı. Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, her yıl yenilenmesi gereken Hafta Tatili Ruhsatlarını konusunda bir an önce Belediye’ye başvurulması gerektiği ifade edildi.
Zabıta Müdürü Mustafa Özarı’nın yaptığı açıklamada, 2010 yılına ait Hafta Tatili Ruhsatları olmaksızın Pazar günleri faaliyet gösteren işyerleri için yasal işlem uygulanacağı kaydedildi.
Özarı, açıklamasında: “9207 sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliği’nin 6. ve 32. maddeleri gereği, ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen işyerleri, zabıta memurları tarafından mühürlenerek faaliyeti durdurulmaktadır” dedi.
7 Şubat itibariyle, bu konudaki zabta denetimlerinin başlayacağının bildirildiği açıklamada, gerekli evrakların listesinin Tek Masa Hizmet Biriminden alınabileceği söylendi.
2010 yılına ait Hafta Tatili Ruhsatı için gerekli belgelerin listesi şu şekilde: mevcut İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat fotokopisi, şahıs adına ruhsatlı olan işyerleri için 1 adet vesikalık fotoğraf ve Belediye Tek Masa Hizmet Birimi’nden alınacak başvuru formu

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...