***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Ocak 2010 Perşembe

Milletvekili Barış, elektrik kesintilerini sordu

HABER VE FOTO:Hürfikir Gazetesi / Lüleburgaz
CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, Demirköy ilçesindeki elektrik kesintileri ile ilgili, enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından cevaplanmak üzere soru önergesi verdi.
Milletvekili Barış, soru önergesinde, Demirköy’de sık sık elektriklerin kesilmesi ve bu nedenle buzdolabı, TV gibi ev aletlerinin bozulması; internet bağlantılarının kesilmesi nedeniyle banka, postane ve eczaneler başta olmak üzere birçok kuruluşun hizmet verememesi ve üretim yapamaması ve vatandaşın sınma problemleri çekmesi konusunu ele aldı.
Barış, şu soruların cevaplandırılmasını istedi: Demirköy İlçesinde sık sık elektriklerin kesildiği doğru mudur? Doğur ise bu kesintilerin nedeni nedir? Sık sık elektrik kesintisi sebebi ile vatandaşlarımızın zararları tespit edilerek mağduriyetleri giderilmiş midir? Sık sık elektrik kesintisi ortadan kaldırılarak düzenli elektrik ne zaman verilecektir? Durumla ilgili herhangi bir çalışma başlatılmış mıdır? Vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilerek sıkıntıları ne zaman sona erdirilecektir?

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...