***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ocak 2010 Perşembe

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ (HEPAR) Çorlu İlçeBaşkanlığı’ncaÖnerler Köyü’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi,

20 Ocak 2010 Çarşamba akşamı, HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ (HEPAR) Çorlu İlçe Başkanlığı’nca, İlçemiz sınırlarında bulunan Önerler Köyü’müzde bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.Önerler Köy Kahvesi’nde 45 dakika konuşma yapan Çorlu İlçe Başkanı Hakan DEMİRKILIÇ, Ülkemizde, şans eseri yaşadığımızı, ekonomik, güvenlik, sosyal ve eğitim sorunlarının çığ gibi günden güne büyüdüğünü belirtti. Asgari ücretin, açlık sınırının neredeyse yarısı olduğunu, 200 TL’lik yaşlılık yardımı alabilmek için, 70 80 yaşında ninelerimizin ve dedelerimizin birbirlerini ezdikleri bir ülkede yaşadığımızı vurguladı. Gelecek nesillerin, dünyadaki kapitalist düzen tarafından ezilmesini ve köle olmasını istemiyorsak, dürüst, ahlaklı ve vatansever kişilerin siyaset yapmasını ve Lider yoksa, mücadelenin de olamayacağını vurguladı. Halk’ın, HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ’ni Osman PAMUKOĞLU önderliğinde nasıl kurduğunu anlatan DEMİRKILIÇ, “Bizler, bu Parti’de, ayda verdiğimiz 10’ar lira aidatlarla siyaset yapıyoruz ama bizim yaptığımız siyaset, vatan aşkımızdan kaynaklanan siyasettir yoksa yalan söyleyebilme sanatı değildir.” dedi.
İlçe Başkanı konuşmasına şöyle devam etti.
Parti’miz, yeni kurulmasına ve maddi kaynağı olmamasına rağmen, kısa sürede 68 il, 320 ilçede örgütlenmesi tamamlayabilmiş bir partidir. Bu da, Türk insanlarının bu davaya ne kadar sıkı sarıldığının bir göstergesidir. Her il ve ilçede, halk, her tür masrafı yapıp bu partiyi teşkilatlandırmıştır
Hepimiz, ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve sorunları görüyoruz. Ülkemiz, tertemiz, yüreği vatan aşkı ile yanan, iyi ahlaklı ve dürüst politikacılara ihtiyaç duymaktadır. Türkiye’de politikayı artık halkın ta kendisi yapmalıdır.
Şu ana kadar, parası olmayan siyaset yapamazdı ancak bu kural Hak ve Eşitlik Partisi’nde bozuldu. Bizler bu partide 10 TL olarak verilen üyelik aidatlarıyla siyaset yapıyoruz. Artık Türkiye’de siyaseti halkın ta kendisi yapıyor.
Partimiz, maddi manevi tüm desteğini Türk Milleti’nden almakta ve tüm çalışmalarını, Türk Milleti’nin daha iyi yaşayabilmesi için yapmaktadır. Bizler, siyaseti vatan aşkı olarak bilen ve böyle yetişen gençler olarak, bu yola baş koymuş bulunuyoruz.
Hak ve Eşitlik Partisi Kurucusu ve Genel Başkanı, Sayın Osman PAMUKOĞLU, emekli olduktan sonra, sefa içinde geçirebileceği bir yaşantıyı değil; cefalı bir yol olan, dürüst siyaseti seçmiştir. Türk Halkı’ndan gelen yoğun ve içten çağrıyı geri çevirmemiş, taşın altına elini değil, başını koymuştur. Ülkemizi, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, özlediği ve arzuladığı yüksekliğe çıkarabilmek için, bu kötü gidişata ‘DUR’ demek için, ‘12 yıl boyunca aynı ceketi giyerim ancak bir gün bile vatansız yaşayamam’ diyerek, 4 Eylül 2008 tarihinde, Hak ve Eşitlik Partisi’ni kurmuştur.
Hep birlikte çalışacak, çalışacak ve çalışacağız ve hep birlikte başaracağız.
Bizim tek bir kazancımız olacaktır ki o da: Çocuklarımızın ve torunlarımızın, hak ettikleri bir ülkede, hak ettikleri şekilde yaşayabilmeleridir.
HEPAR Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları’nın yaklaşık 25 kişi katılımıyla ziyaret edilen Önerler Köyü sakinleri toplantıdan memnun kaldıklarını ve sık sık ziyarete beklediklerini belirttiler.
Konuşma bitiminde, vatandaşlarla sohbet edilmiş ve Parti’ye üye olmak isteyen kişilere tavsiyelerde bulunulmuştur.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...