***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Aralık 2009 Perşembe

TEKİRDAĞDAN ASAYİŞ HABERLERİ

Kimliği Hakkında Yalan Beyanda Bulunmak
Tekirdağ ilinde Kabininde yatarken görülen ve görünüşünden yardıma muhtaç-Kimsesiz olduğu tahmin edilen şahsın kimliğinin olmadığı, Sait-Esmer oğlu 1985 Hınıs doğ. Erzurum-Horasan-Dedeören Nüf.kyt. olduğunu beyanı üzerine kimlik tespitine yönelik yapılan çalışmalarda gerçek kimliğinin şüpheli kısmında yazılı bilgiler olduğu ve İstanbul-Fatih Cumhuriyet Savcılığınca Hırsızlık suçundan arandığı tespit edilmiş, şahıs gözaltına alınmış olup, tahkikat devam etmektedir.

Kasten Yaralama (Ateşli Silahla) ve Tehdit
Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda Müştekinin 2 yıl önce boşandığı şüphelinin birleşmek için müştekiyi sürekli tehdit ettiği, olay tarihinde müştekinin evine gelerek kendisi ile gelmemesi halinde ailesini öldürmekle tehdit ettiği, müştekinin yardım istemek için dışarı çıktığında bir akrabası ile olay yerine gelen mağduru gören şüphelinin belinden çıkardığı tabanca ile 6-7 metre mesafeden rast gele 5-6 el ateş etmesi üzerine mağdurun sol ayak parmakları hizasından B.T.M. ile iyileşmez şekilde yaralandığı bildirilmiş, olaydan sonra firar eden şüphelinin aranmasına başlanmıştır.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi
Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinde meydana gelen olayda Şüpheli F.B. nin yakıp, kapaklarını kapattığı sobadan sızan gazın Şüpheli R.Y. Tarafından yapılan bacadaki yanlış bağlantılar nedeniyle duvar aralarına sızarak Müştekilerin kapı aralarında eve girmesi sonucu müştekilerin Hayati tehlike arzetmez şekilde zehirlendikleri belirtilmiş, Şüpheliler ifadesi alınarak salınırken olaylailgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...