***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Aralık 2009 Perşembe

Ç.E.D. YENİ GÖREVLERE DOĞRU…




Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde kurulu bulunan ÇORLU ELEKTRİKÇİLER DERNEĞİ ( Ç.E.D.) 18.12.2009 tarihinde Çorlu Sefa Oteli’nde üyelerinin katılımı ile Olağan Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.
Ç.E.D.’in düzenlediği toplantıda, Türkiye’nin sayılı sanayi bölgelerinden biri olan ve Trakya’nın en büyük şehri ve sanayi bölgesi konumunda bulunan Çorlu’muzun, ELEKTRİK ENERJİSİ ile ilgili sorunları ve Ç.E.D.’in bu konudaki çözüm yaklaşımları ele alındı.
Semih ERGÜL: Çorlu’da mevcut durumda olan tüm odalarla etkili bir şekilde işbirliği içinde olacağız.
Ç.E.D. Başkanı Semih ERGÜL, üyelere yaptığı konuşmada, Çorlu’daki elektrik iş sahasında yapılabilecek düzenlemeleri ve Çorlu’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Odalarla işbirliği ile kentimize en iyi hizmetin daha net ve etkili hale nasıl getirilebileceği konusunda açıklamalarda bulundu.
Ç.E.D. Başkanı Semih ERGÜL, Çorlu’ya hizmet başlangıcı için, 2010 yılı Ocak ayının son haftası yapılacak olan ÇORLU MADENİ EŞYALAR VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ ODASI’nın seçimlerinde, yönetim bazında etkili olmak istediklerini söyledi.
Rüstem DUMAN ve EKİBİ’ne Ç.E.D.’ ten tam destek.
Çorlu’nun tecrübeli elektrik işletmecilerinden ve ustalarından biri olan, Çorlu halkı tarafından sevilen ve sayılan Rüstem DUMAN’ ı , Ç.E.D. olarak, maddi ve manevi tam ve net bir şekilde desteklediklerini açıkladı.
Rüstem DUMAN ve ekibine desteğin, Ç.E.D.’e kayıtlı 108 üye tarafından oybirliği ile alınan karar sonucu gerçekleştiğini söyleyen Ç.E.D. Başkanı Semih ERGÜL, sözlerine şöyle devam etti:
“ Ülkesini ve milletini seven insanlar KAÇAK ELEKTRİK kullanmaz.Ehliyeti bulunmayan ve vergisini vermeyen KORSAN ELEKTRİKÇİ ye iş yaptırmaz.Can ve mal güvenliğiniz için ELEKTRİKÇİ ÖNEMLİDİR.Elektrik tesisatınızı ve arızalarınızı YETKİLİ ELEKTRİKÇİ KARTI bulunan işyerlerine YAPTIRINIZ.” diyerek sözlerini tamamladı.
HABER VE FOTO:BENAN DİKER

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...